Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Крстичић: Физику смо превазишли, следи уигравање и утакмице

Фудбалери Црвене звезде су одрадили први тренинг на припремама у Словенији, а утиске током досадашњег дела тренинга и напорног рада је изнео “мотор” везног реда наше екипе – Ненад Крстичић.

Утисци су одлични. Имамо изванредне услове што нам је и најбитније за овај део припрема. Први део на Златибору смо прегурали. То је био тежи циклус тренинга са више трчања. Сада долази “лепши” део, утакмице и тактички тренинзи. За сада је све како треба, задовољни смо. Било је доста технички и тактичких детаља. Сматрам да је то оно што ћемо потенцирати у овом делу припрема. Снагу и физику смо превазишли на Златибору, сада се припремамо за првенство – почео је Крстичић.

Тридесетједногодишњи фудбалер истиче да су се млади играчи уз појачања феноменално прихваћени.

Добро су се уклопили, сјајни су момци, вредно раде и слушају. Као “старији” играчи смо ту за све што треба, да им помогнемо, а они то прихватају. За сада иде све како треба. Такође, и нови саиграчи су се одмах уклопили.

Прва контролна утакмица за изабранике Дејана Станковића је на програму сутра, а везни фудбалер нашег тима истиче да је екипа спремна за меч.

Увек идемо на победу, припремићемо се за то. Видећемо како ће бити, али ми смо спремни – закључио је Крстичић.

The post Крстичић: Физику смо превазишли, следи уигравање и утакмице appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment