Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Тачно у 12!

Након успешно окончане сезоне 2021/2022, три освојена трофеја, КК Црвена звезда мтс почиње припреме за нову сезону и четири такмичења у којима ће учествовати у сезони 2022-2023.

Зато, времена за губљење нема, продаја сезонских улазница КК Црвена звезда мтс за такмичарску сезону 2022/2023 почиње од уторка 28.06.2022. године!

Продаја у предсезони ће трајати три недеље, тј. до 11.07.2022.године. Радно време продајног места на Малом калемегдану ће бити радним данима од 12-20 часова, а суботом од 10-16 часова, док недељом неће радити.

Црвена звезда ће одиграти и у новој сезони преко 40 утакмица као домаћин у три такмичења: Евролига, АБА лига и КЛС.

Ове сезоне симболика за сезонску карту је „ЗВЕЗДИН УНИВЕРЗУМ“ у коме сваки навијач предствља једну звездицу нашег јединственог универзума.

Црвена звезда помера сваке сезоне границе, па је и овога пута за сваког купца сезонске карте у претпродаји клуб припремио нешто потпуно ново!

Посебан попуст као и сваке године обезбеђен је за власнике сезонске карте из претходне сезоне 2021/22. Да бисте остварили попуст приликом куповине, на увид морате приложити сезонску карту и чланску карту. Подсећамо да је чланска карта и чланарина претходне сезоне свим купцима била поклон као чин захвалности за велико поверење које су нам указали. Напомињемо такође, да сви који имају сезонску карту од претходне сезоне, а из неких разлога нису извадили чланску, имаће могућност да то ураде сада и тек након тога, заједно са чланском и сезонском, остваре попуст на нову карту. У новоформиране цене, улази и годишња чланарина, која износи 1000 рсд. Цена је јединствена и годишња чланарина ће се од ове сезоне редовно наплаћивати као што је и најављено.

Сви чланови ће бити награђени! КК Црвена звезда припремила је богате поклоне за сваког члана, новог и старог, а о поклону који је ове сезоне заиста уникатан клуб ће се опширније огласити током викенда.

Искористите ову врло погодну цену у претпродаји, јер ће цене у званичној продаји (као и сваке сезоне) бити знатно скупље ( 20-40%).

Могућност плаћања на рате постоји и даље за власнике кредитиних картица Банке Интеса и Комерцијалне банке, бескаматно на 3 и 6 месечних рата.

Цене сезонских карата су следеће:

(и у ту цену је урачуната чланарина – активна чланска карта, која је услов за куповину сезонске улазнице по повлашћеној цени)

ПРОЦЕС КУПОВИНЕ

Процес куповине за оне који имају сезонску из претходне сезоне и чланску карту ће, са задовољством можемо тврдити, бити врло једноставан. По први пут неће бити неопходно остављати личне податке, зато што је сваки члан сте већ члан и сви ваши лични подаци су већ у бази. Доћи ћете на Мали Калемегдан, дати продавцу на увид сезонску и чланску карту (која ће бити очитана у сврху спречавања злоупотребе) и купити нову карту. Куповином сезонске 22/23, чланство ће аутоматски бити продужено на наредну сезону уз многе информације, промоције, попусте, бенефите које им чланство омогућава.

За све власнике нумерисаних сезонских карата (бела, плава, вип ложа и почасна места), резервација њиховог места ће трајати у првој недељи, до 2. јула! Уколико не купе карту у првој недељи, након тога ће моћи да бирају место које је на располагању у моменту када дођу па се потрудите да своје осигурате! Остали, власници трибина И партера, немају бригу, њихова карта ће их чекати. То је све!

Што се тиче нових купаца, први корак је попуњавање формулара и учлањивање у клуб. Сви купци тек након тог првог корака, прелазе на куповину своје нове сезонске карте, бирају своје место, категорију.

За све заинтересоване обезбеђена је и куповина сезонских улазница онлине преко сајта нашег дугогодишњег партнера tickets.rs.. Приликом ове куповине, такође ћете бити у обавези да доставите тражене податке, уколико желите да остварите попуст као власник карте из претходне сезоне.

Понесите и своје пасоше, да Вам се “овери” и нова сезона!

Програми Звездаш јуниор и Звездаш сениор су актуелни и даље. Уз помоћ клупског партнера ИДЕА и ове сезоне ће фокус Клуба бити на најмлађим Звездашима, али и оним најстаријим који су кроз историју пролазили најтеже и најлепше моменте уз свој клуб. За њих је као и до сад формирана цена са додатним попустом. Цена Звездаш јуниор карте је повољнија од осталих јер млади не могу да приуште пуну цену, истовременои желимо да помогнемо родитељима који желе да своју децу воде са собом на утакмице. Трибина Д ЈУНИОР је намењена младима узраста од 7-14 година. Приликом куповине, потребно је приложити документ који доказује годиште (ђачка књижица, здравствствена књижица, пасош…). Картица је И ове сезоне посебног дизајна, потпуно другачија од свих осталих И учиниће наш помладак посебним!

ВЕРНОСТ И ПОДРШКА

КК Црвена звезда мтс небројано пута је истицао колики је значај имала подршка Звездаша у овој сезони! Црвено-бели су узвратили за верност, љубав и подршку доневши у витрине нова три трофеја, а управа и менаџмент клуба још једном су одлучили да кажу велико хвала.

Систем чланства који је на новом софтверу започет прошле сезоне, ове године ће добити замах са многим бенефитима! Подсећамо, сви купци сезонске карте прошле године су добили чланство и годишњу ћланарину на поклон, док је овогодишња чланарина укључена у цену сезонске карте. Плаћање чланарине је неопходно, како би се помоћ клубу и функционисању самог система обезбедила и тако нам дала један нови ниво заједништва и припадности нашем клубу, КК Црвеној звезди! Омогућено је свима да се учлане, без разлике да ли су власници сезонске карте или не. учлањење че коштати 1500РСД, док сви који су већ учлањени, плаћају само годишњу чланарину од 1000РСД.

На располагању су вам И ПРЕМИЈУМ И ПЛАТИНУМ ЧЛАНСТВО! За све оне који су у могућности да посебно помогну свој клуб! Премијум чланство је 10.000РСД, док је платинум 100.000РСД.

Не постоји бољи начин да се Звездаш директно укључи у живот КК Црвена звезда него чланством у вољеном клубу. Чланство дефинише снагу једног клуба и овај модел чланства директно помаже свакодневном функционисању КК Црвена звезда који се суочава са огромним изазовима којима приступа са највишим амбицијама.

Сваки купац сезонске карте треба да има на уму да њеном куповином помаже свој клуб, то је његов немерљив допринос! На жалост материјална страна спорта је важна, нећемо рећи пресудна и Ваша подршка коју дајете клубу на овај начин га чини бољим, јачим и успешнијим!

Како бисте се припремили за куповину сезонске, али и упознали са свим детаљима осталих могућности, молимо Вас да детаљно прочитајте текст!

Звездаши, видимо се на месту где је кошарка почела на овим просторима, у нашој кући на Малом Калемегдану. Тачно у 12!

The post Тачно у 12! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment