Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Станковић: Презадовољан сам, много лепих ствари

Фудбалери Црвене звезде савладали су екипу Брава резултатом 2:1 на првом контролном мечу у Словенији, а много разлога за осмех и задовољство после утакмице имао је шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић.

Утисци су феноменални и ово је показатељ да момци раде и да се понашају добро. За прву контролну утакмицу после седам дана, рекао бих да сам презадовољан. Видело се и да је умор присутан, али то је нормално и не бих да се понављам као сви тренери. Кад играш за Звезду, онда и на пријатељским утакмицама треба да оставиш јак и добар утисак. Неко је одиграо 45, неко 60, неко 30, али ћемо надокнадити минуте за све. Имамо још три добре контролне утакмице, настављамо у истом ритму. Да се мало одморимо и да наставимо са добрим радом. Судија је уносио нервозу, приметио сам да играчи могу да добију жути или црвени картон, тако да сам реаговао да бих то спречио – почео је Станковић.

Много лепих ствари видео је шеф стручног штаба нашег тима данас – Кангвин деби, Николић на терену после шест месеци, Саного беспрекоран на штоперу и двоструки стрелац Живковић.

Кангва покрива доста позиција. Почео је испред одбране, па је отишао полудесно. Има интензитет, игра са обе ноге и право је појачање за Црвену звезду. Николић се вратио на терен, видело се да му фале утакмице, али квалитет је ту. Саного на штоперу је адаптација. Много нам је дао и показао, он испред одбране решава доста ситуација, адаптирао се, као и Гобељић, па и Пићини. Што се Живковића тиче, први гол много леп, други из добре акције. Ако је то он, то је добро за нас – закључио је Станковић.

The post Станковић: Презадовољан сам, много лепих ствари appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment