Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Велико интересовање првог дана за сезонске, сада и онлајн

Невероватно интересовање влада за наредну сезону када је реч о Црвеној звезди међу свим заљубљеницима у најтрофејнији српски клуб, о чему сведочи информација, да је првог дана како су сезонске карте пуштене у продају, купљена чак 531 годишња улазница.

Следи једна од најважнијих сезона у новијој историји Црвене звезде, а наши навијачи то најбоље умеју да осете и препознају. Мобилизација међу свим звездашима ођекује толико да је већ првог дана завладало невероватно интересовање, а да је бројка продатих улазница показала да су Делије најверније на свету и да су заиста 12. играч нашег клуба.

Продаја сезонских улазница, наравно, још увек траје, а сада сте у могућности да до ње дођете и онлајн, путем следећег линка: https://crvenazvezda.iticket.rs/scc/sezonska-ulaznica-2022-2023/packages-405384.html

С обзиром на то да Сервис за чланство суботом ради до 16 часова, те да у недељу не ради уопште, једноставније решење за све заинтересоване звездаше је да онлајн обезбеде своју улазницу и буду сведоци онога што их очекује наредне сезоне, а ми смо сигурни да је то много радости, голова, победа и титула!

The post Велико интересовање првог дана за сезонске, сада и онлајн appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment