Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Живковић: Срећан сам због голова

Јунак јучерашњег припремног меча против словеначког Брава свакако је био Ришаиро Живковић, двоструки стрелац у забележној победи Црвене звезде резултатом 2:1.

Екипа је првих 60 минута деловала доста добро, али нисмо постигли голове. С друге стране, ривал је после чудног пенала повео, али добро… Кад сам ушао са клупе, после свега минут времена сам постигао гол. У последњим минутима меча сам постигао и други погодак, тако да сам био изузетно срећан због голова и тријумфа – почео је Живковић.

Приметна је била велика подршка коју је брзоноги нападач добио од стране саиграча и стручног штаба који су били изузетно срећни због његових голова.

– Добро сам се уклопио у групу. Сви се одлично понашају према мени, као и ја према њима, тако да ми је изузетно драго што су били срећни мојим издањем на мечу. Нормално је да се бодримо међусобно, то је доказ добре атмосфере.

Задовољан је Живковић начином на који теку летње припреме.

Први део припрема смо одрадили на Златибору, био је лакши темпо. Жао ми је што сам се разболео за ту последњу утакмицу тамо, па нисам могао да играм. Потом долазак у Словенију и феноменални услови којима смо изузетно задовољни. Време нас служи, терени где тренирамо су сјајни, стадион на ком смо играли утакмицу такође – подвукао је Живковић.

The post Живковић: Срећан сам због голова appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment