Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Омладинци почели припреме

Омладинска селекција Црвене звезде започела је припремни период предвођена новим тренером – Зораном Рендулићем. Пред нашим бисерима су велики изазови, који се пре свега односе на одбрану титуле првака Србије, али и што бољи пласман у Лиги шампиона за младе.

Рендулић је на првом тренингу могао да рачуна на 25 играча, то су: Јован Миладиновић, Богдан Маринковић, Коста Недељковић, Андрија Стожинић, Немања Видојевић, Алексеј Вукичевић, Марко Радић, Алекса Илић, Братислав Марић, Петар Граоња, Лука Стојсављевић, Лазар Ђурић, Матеја Радоњић, Игњат Брајић, Вељко Лолић, Млађан Иванковић, Игор Марисављевић, Алекса Цветковић, Стефан Миладиновић, Павле Огњеновић, Лука Бошковић, Борис Матић, Вук Деспенић, Андреј Шкобаљ и Стефан Радујко.

Чак 13 фудбалера из прошлогодишње, што омалдинске, што кадетске екипе прекомандовано је у сениоре Графичара и тренирају под командом Марка Неђића. То су: Марко Ћурић, Марко Стојановић, Стефан Пиргић, Урош Бранковић (2003), Огњен Мимовић, Виктор Радојевић, Александар Кахвић (2004), Стефан Маринковић, Лука Лечић, Јован Шљивић, Јован Мијатовић, Мирко Николашевић, Матеја Бубањ (2005). Интересантно је да сви имају право и ове такмичарске године да наступају за омладинце Црвене звезде, али је филозофија наше Омалдинске школе таква да се развој ставља изнад резултата.

Стручни штаб ће уз Рендулића чинити још: Данило Тешић и Немања Јокић (асистенти), Срђан Ивовић и Борис Бркић (кондициони тренери), Немања Супић (тренер голмана), као и Милован Митић (тренер саветник). Омладинци Црвене звезде ће се спремати у Београду до 18. јула када ће отићи у Врњачку Бању и тамо провести 12 дана. Почетак првенства заказан је за 6. август.

The post Омладинци почели припреме appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment