Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Влада Јовановић нови тренер КК Црвена звезда мтс!

Бивши помоћник селектора А репрезентације Србије, и актуелни селектор репрезентације Србије за играче до 20 година, некадашњи тренер Цибоне и ФМПа и Влада Јовановић, нови је тренер кошаркаша Црвене звезде.

Један од најталентованијих тренера млађе генерације из Србије, потписао је у петак трогодишњи уговор са Црвеном звездом.

Овај 38-годишњи тренер прве тренерске кораке направио је као тренер млађих селекција Црвене звезде још 2012. године, а током три сезоне на првом послу као сениорски тренер КК ФМП (2017-2020) био је једно од великих изненађења целе АБА лиге и ново име међу домаћим младим тренерима, који је на себе скренуо пажњу.

Након тога са врло младом екипом Цибоне, као први српски тренер у Републици Хрватској у последњих 30 година, остварио је запажене резултате и промовисао неколико талентованих младих играча тог клуба.

Током 2019. године промовисан је у једног од помоћника селектора А репрезентације Србије под вођством Игора Кокошкова, а тренутно је селектор репрезентације за играче до 20 година. На том месту је од децембра 2021. године.

Влада Јовановић је тренер који долази из система клуба, у претходном периоду показао се на неколико врло одговорних послова као тренер, а именовање за првог тренера КК Црвена звезда је наредни корак и изазов на коме се очекује да покаже све своје квалитете и потенцијал као тренер.

У стручном штабу првог тренера Владе Јовановића налазе се Марко Симоновић као први помоћник, и Миодраг Динић, док ће о додатним члановима стручног штаба на клупи нашег клуба јавност бити благовремено обавештена. Небојша Илић биће и у наредној сезони тим менаџер првог тима КК Црвена звезда.

КК Црвена звезда мтс жели пуно успеха нашем новом тренеру!

О даљим корацима у прелазном року на ојачању екипе, КК Црвена звезда мтс благовремено ће обавестити јавност.

The post Влада Јовановић нови тренер КК Црвена звезда мтс! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment