Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Продаја сезонских карата се наставља до 22. јула

КК Црвена звезда мтс због изузетно великог интересовања наших навијача продужиће претпродају сезонских улазница за такмичарску сезону 2022-2023 до 22. јула!

Клуб подсећа да је продаја сезонских улазница КК Црвена звезда мтс за такмичарску сезону 2022/2023 почела од уторка 28.06.2022. године и првобитно била планирана да се оконча 11.07.2022.године.

На захтев бројних Звездаша који желе да искористе ту могућност, КК Црвена звезда наставља са продајом сезонских карата уз бројне погодности, попусте и поклоне!

Радно време продајног места на Малом калемегдану ће бити радним данима од 12-20х, а суботом од 10-16х, док недељом продајна места неће радити.

Црвена звезда ће одиграти и у новој сезони преко 40 утакмица као домаћин у три такмичења: Евролига, АБА лига и КЛС.

Ове сезоне симболика за сезонску карту је „ЗВЕЗДИН УНИВЕРЗУМ“ у коме сваки навијач представља једну звездицу нашег јединственог универзума.

Посебан попуст као и сваке године обезбеђен је за власнике сезонске карте из претходне сезоне 2021/22. Да бисте остварили попуст приликом куповине, на увид морате приложити сезонску карту и чланску карту. Подсећамо да је чланска карта и чланарина претходне сезоне свим купцима била поклон као чин захвалности за велико поверење које су нам указали. Напомињемо такође, да сви који имају сезонску карту од претходне сезоне, а из неких разлога нису извадили чланску, имаће могућност да то ураде сада и тек након тога, заједно са чланском и сезонском, остваре попуст на нову карту. У новоформиране цене, улази и годишња чланарина, која износи 1000 рсд. Цена је јединствена и годишња чланарина ће се од ове сезоне редовно наплаћивати као што је и најављено.

КК Црвена звезда припремила је богате поклоне за сваког члана, новог И старог!

Искористите ову врло погодну цену у претпродаји, јер ће цене у званичној продаји (као и сваке сезоне) бити знатно скупље ( 20-40%).

Могућност плаћања на рате постоји и даље за власнике кредитиних картица Банке Интеса и Комерцијалне банке, бескаматно на 3 и 6 месечних рата.

Цене сезонских карата су следеће:

(и у ту цену је урачуната чланарина – активна чланска карта, која је услов за куповину сезонске улазнице по повлашћеној цени)

Такође, сезонске картę могу се купити и онлине, а све корисне информације и инструкције налазе се на следећем линку

Све информације везане за процес куповине, учлањења у клуб, и осталим погодностима можете пронаћи у следећој вести

КК Црвена звезда жели и Новом приликом да се захвали свим купцима и власницима сезонске улазнице за такмичарску сезону 2022-2023 јер су исказали огромно поверење у рад клуба у претходном периоду и након завршетка претходне сезоне.

КК Црвена звезда ангажовао је током претходне недеље Немању Недовића, именовао новог тренера стручног штаба Владу Јовановића и првог помоћника Марка Симоновића, а врло жива активност у прелазном року биће настављена и наредних дана, о чему ће јавност бити благовремено обавештена.

КК Црвена звезда мтс

The post Продаја сезонских карата се наставља до 22. јула appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment