Moja Crvena Zvezda
РепрезентацијаФудбал

Sivić prozvao i Dmitrovića

Marko Dmitrovic

Privremeni selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Tomislav Sivić objavio je spisak igrača za predstojeće utakmice u kvalifikacijama za EP protiv Hrvatske i Kipra. „Beli orlovi“ nisu uspeli da se plairaju na ovo takmičenje posle dužeg vremena, tako da će za našu reprezentaciju ove utakmice biti samo stvar prestiža.

U sastavu se nalazi i treći golman našeg kluba, Marko Dmitrović, koji je jedini fudbaler sa Marakane koji je dobio poziv. Međutim, ako se dobro pogleda spisak, na njemu ćete uočiti još tri fudbalera koji su prošli omladinsku školu u Ljutice Bogdana. Reč je o Đuričiću, Milanoviću i Saviću, koji je poslednji napustio klub.

GOLMANI: Marko Dmitrović (Crvena zvezda) i Branislav Danilović (Rad).

ODBRANA: Vujadin Savić (Bordo, Francuska), Marko Jovanović (Partizan), Slobodan Rajković (Vitese, Holandija), Siniša Stevanović (Spartak), Nemanja Leković (Rad) i Marko Milanović (Lokomotiva Moskva, Rusija).

VEZISTI: Slobodan Medojević (Vojvodina), Filip Đuričić (Herenven, Holandija), Nemanja Gudelj (Breda, Holandija), Miloš Bosančić (Liberec, Češka), Dušan Tadić (Groningen, Holandija), Marko Stanojević (Rad), Miralem Sulejmani (Ajaks, Holandija) i Saša Marković (OFK Beograd).

NAPADAČI: Nemanja Milić (OFK Beograd), Stefan Šćepović (Briž, Belgija) i Nenad Marinković (Smederevo).

Повезане вести