Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда је породица | Малишанима из Тополе смо накратко вратили осмех на лице

У новој епизоди серијала „Звезда је породица“, наш клуб је на стадиону „Рајко Митић“ угостио породицу Никић, који су имали прилику да уживају у фантастичној игри изабраника Дејана Станковића на мечу са нишким Радничким.

Црвена звезда и у овој сезони наставља са акцијом „Звезда је породица“ у којој фамилијама које нису у могућности да посете Маракану и гледају меч вољеног тима, наш клуб то омогућава. На мечу са Радничким, на отварању нове такмичарске године усрећили смо још једну звездашку породицу, а реч је о Никићима из села Белосавци код Тополе.

Отац Иван, стриц Милан, стрина Марија, као и шесторо деце, уживали су у бравурама нашим фудбалера и убедљивој победи резултатом 4:0, а њихови осмеси док су гледали вољени клуб, били су непроцењиви, с обзиром на трагедију и губитак мајке који су доживели…

Шта су то имали да кажу гости, али и како је протекло само дружење, погледајте у новој епизоди емисије „Звезда је породица“.

Наш клуб ће и убудуће наставити са овом акцијом, а ви уколико нисте у могућности да приуштите долазак или познајете такву породицу, пријавите се на office@crvenazvezdafk.com.

The post Звезда је породица | Малишанима из Тополе смо накратко вратили осмех на лице appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment