Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Лесковчани у великом броју поздравили Звездин караван

Црвена звезда је наставила велики летњи караван који организује у сарадњи са бетинг партнером компанијом „Моцарт“, а након посета Нишу и Врању, наша делегација допутовала је у Лесковац.

Овај град се такође налази на самом југу Србије и представља административни центар јабланичког управног округа.

Одмах по доласку, дочекао нас је велики број малишана, који су са нестрпљењем чекали да се фотографишу са пехарима и направе незаборавне успомене. Недуго затим, постављена је и наша фан зона и високо је издигнут банер са грбом Црвене звезде. Убрзо се испред пулта за чланство створио велики број навијача, који су изразили жељу да у виду чланске карте озваниче љубав према црвено-белим бојама. Да је љубав према Звезди ствар кућног васпитања, показао је и велики број звездашких породица, које су са најмлађим члановима дошле како би уживале у дружењу. Делије из Лесковца су више пута током трочасовног дружења изразиле велико задовољство поводом посете вољеног клуба њиховом граду, али и нагласиле да овакве акције много значе свим заљубљеницима у црвено-беле боје.

Наша експедиција ће већ сутра наставити своје путовање по југу Србије, када ће посетити Пирот. Овим путем вас позивамо да и сутра будете део још једног звездашког дружења у периоду од 18 до 21 час.

The post Лесковчани у великом броју поздравили Звездин караван appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment