Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Далибор Илић ново појачање црвено-белих!

Репрезентативац Србије и бивши играч Игокее Далибор Илић ново је појачање КК Црвена звезда мтс!

Илић, који је потписао 4-годишњи уговор са црвено белима, може да покрива позиције 3 и 4, висок је 202 центиметара и тежак 94 килограма.

Рођен је у Вишеграду 2000.године, а као један од најталентованијих играча који су рођени на преласку у 21.век појачава екипу Игокее 2016.године.

Само две године касније осваја са репрезентацијом Србије златну медаљу на ЕП у Летонији, а константан напредак крунисао је у управо завршеној сезони у АБА лиги где је осим месечних награда за најкориснијег играча регионалне лиге, рекорда по броју индексних поена (49) у једној утакмици ове лиге био и један од најбољих играча регионалног такмичења.

Један је од најбољих скакача регионалне лиге, репрезентативац Србије и играч пред којим је будућност.

Ангажовањем Далибора Илића, КК Црвена звезда је повећао број домаћих играча у ростеру за такмичарску 2022-2023, повећао број аквизиција за нову сезону на 4 (Недовић, Мартин, Холанд…) али и подмладио тим врло талентованим играчем који је будућност српске кошарке.

КК Црвена звезда мтс ће о наредним конкретним потезима у прелазном року благовремено обавестити јавност.

КК Црвена звезда

The post Далибор Илић ново појачање црвено-белих! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE јул 14, 2022 at 21:53

ovaj neće igrati u zvezdi..ovaj je navijač glodara i na FB ima objave kako vredja nas delije..danas je ugasio FB i obrisao sve objave gde vredja zvezdu i njene navijače

Reply

Leave a Comment