Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Букари: Навијачи ме одушевљавају, надам се да ће их бити све више

Фудбалери Црвене звезде су на отварању Суперлиге савладали Раднички резултатом 4:0, а Осман Букари је имао деби из снова! Иако је постигао чак три гола, од којих су два поништена (први због пенала, други због офсајда), један је ипак остао на конту брзоногог Гањанина, ком су највећи утисак са прве утакмице – навијачи.

Може се рећи да сам имао деби за пожелети. Екипа је победила, а ја сам постигао гол и оно што је најважније осетио атмосферу коју праве Звездини навијачи. Играо сам на Маракани као фудбалер Гента, али због короне су трибине биле празне, а сада сам одушевљен. Надам се да ће још више бити људи у суботу против Колубаре, јер је заиста уживање играти уз такву подршку. Уверио сам се да су навијачи заиста 12. играч у Црвеној звезди, иако сам и пре доласка гледао снимке атмосфере и био нестрпљив да све то доживим – почео је Букари.

Читава екипа деловала је одлично против Радничког, а Букари верује да ће против Колубаре, у мечу који је на програму у суботу од 20 часова, бити још бољи.

Били смо заиста добри, иако морам да признам да ме је и Раднички пријатно изненадио. Изузетно су брзи и имају добру контру, али смо заиста показали квалитет и генерално успели убедљиво да тријумфујемо. Надам се сличном епилогу и у следећем мечу, а с обзиром на то да се из дана у дан осећам све боље овде, верујем да ће и моје партије ићи узлазном путањом, као и читавог тима. Такође, морам још једном да похвалим навијаче и да их позовем да дођу у још већем броју и у наредном мечу, јер нам је то од изузетне важности – подвукао је Букари.

The post Букари: Навијачи ме одушевљавају, надам се да ће их бити све више appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment