Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Панков продаје сезонске пред Колубару

Црвена звезда је поново приредила изненађење за све звездаше који на дан утакмице против Колубаре посете наш Сервис за чланство и обезбеде своју сезонску улазницу. Стамени штопер Радован Панков ће у периоду од 18 часова до 18 сати и 30 минута продавати сезонске улазнице највернијим навијачима.

Изабраници Дејана Станковића су већ убедљивом победом започели борбу за шампионску титулу и наговестили свим заљубљеиницима у звездашке боје да ћемо ове такмичарске године гледати само голеаде на стадиону “Рајко Митић”.

Циљеви су и више него јасни када је у питању Црвена звезда, а наш клуб је синоним за прво место. Како би црвено-бели били још јачи и обезбедили шесту узастопну титулу неопходна је велика подршка са трибина. Зато вас позивамо да обезбедите своју сезонску карту за наредну сезону, а идеална прилика јесте да вам исту уручи наш првотимац – Радован Панков.

Дуел против Колубаре је заказан за 20 часова на Маракани, а наш дефанзивац ће боравити у Сервису за чланство на дан меча од 18 до 18 часова и 30 минута.

The post Панков продаје сезонске пред Колубару appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment