Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Канга: Прво Радник, а потом спектакл

Фудбалери Црвене звезде ће у петак од 21 час на стадиону „Рајко Митић“ у оквиру четвртог кола Суперлиге дочекати Радник, а Гелор Канга је пун оптимизма пред наредни првенствени меч.

Радујемо се утакмици против Радника. Остали су нам „дужници“ од прошле године и једина су домаћа екипа коју нисмо победили у сезони за нама, тако да је време да поравнамо рачуне и тријумфујемо. Добро смо ушли у сезону, остварили три победе и меч са Радником је увертира за оно што нас чека у Европи. Још један тријумф пред прву утакмицу квалификација за Лигу шампиона би додатно допринео нашем самопоуздању. Нестрпљиви смо да поравнамо рачуне и да забележимо још једну победу – почео је Канга.

А после Радника и прва европска препрека. У среду од 20 часова и 45 минута дочекујемо бољег из двомеча Пјуник – Диделанж у оквиру трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

Размишљамо о свакој следећој утакмици. Желимо да прво савладамо Радник, па ћемо се онда окренути Лиги шампиона. Међутим, чујем да је покренута акција од стране навијача да сви на утакмицу дођу у дресовима и то још увек нисам имао прилику да видим. Сигуран сам да ће атмосфера бити невероватна и хвала навијачима на томе што су покренули акцију која би могла трибине у потпуности да обоји у црвено-бело. Верујем да ће трибине бити пуне у среду, а надам се и што већем броју људи у петак, као што је то био случај у мечевима са Радничким и Колубаром, када је атмосфера била сјајна. Ипак, у среду очекујем прави спектакл, сигуран сам да ће бити вече за памћење – подвукао је Канга.

The post Канга: Прво Радник, а потом спектакл appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment