Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Пешић: На Маракану у дресовима, сви као један

Фудбалери Црвене звезде су наставили победнички низ убедљивим тријумфом над Радником, резултатом 6:0 у оквиру четвртог кола националног шампионата, а изузетно задовољан издањем црвено-белих је и Александар Пешић, центарфор наше екипе.

Одлично смо почели сезону и све иде баш онако како би требало. Имамо феноменалну екипу и атмосфера у тиму је сјајна. Сви дајемо максимум на сваком мечу и трудимо се да усрећимо све оне који воле Црвену звезду. Радује ме и то што је на „малим“ утакмицама присутан све већи број људи, даћемо све од себе да их својим добрим играма и головима привучемо на сваку утакмицу у првенству – почео је Пешић.

Говорио је повратник у редове црвено-белих и о изазову у квалификацијама за Лигу шампиона, који очекује наше фудбалере већ у среду, 3. августа када ће дочекати јерменски Пјуник.

– Не смемо да се опуштамо. Очекује нас веома важан период и квалификације за Лигу шампиона. Први противник је Пјуник и мислим се већ припремамо за тај сусрет. Екипа је спремна за све што нас чека и даћемо све од себе да обрадујемо све звездаше.

Дотакао се популарни Шиља и феноменалне подршке, која није изостала ни овог пута.

Много нам значи када видимо да навијачи долазе на стадион у великом броју. Они нам дају ветар у леђа и уз њихову подршку можемо све. Чуо сам да је идеја да сви дођу у дресовима, што би било заиста феноменално. То би било као да имамо 30 хиљада играча на терену. Није битно који је дрес у питању, већ да сви будемо као једно. Овим путем позивам све оне који воле Црвену звезду да дођу да нас подрже, а ми ћемо дати свој максимум како би се на крају заједно радовали – закључио је Пешић.

The post Пешић: На Маракану у дресовима, сви као један appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment