Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Катаи: У среду – пун стадион, дресови и позитиван резултат

Фудбалери Црвене зввезде ће у среду од 20:45 дочекати Пјуник у оквиру трећег кола квалификација за Лигу шампиона. Почетак овогодишњег европског пута дочекујемо у сјајном расположењу, захваљујући једном од најбољих стартова сезоне у историји клуба, а Александар Катаи верује у континуитет добрих резултата.

Сезону смо стартовали са четири победе, на најбољи могући начин и нема разлога да тако не наставимо већ у среду. Очекује нас утакмица против тима који је првак Јерменије и сигурно неће бити лако, али морамо да будемо реални и кажемо да на Маракани ни много већи клубови не могу да се наиграју фудбала. Утакмица против Радника је можда била и најбоља од старта сезоне, мислим да су навијачи уживали дословно од првог до последњег судијског звиждука и на крилима тога дочекујемо Пјуник. Сви смо узбуђени пред утакмицу у среду, верујем да је такво расположење и код навијача и очекујем пун стадион – почео је Катаи.

Као и остали наши првотимци, и Катаи је одушевљен идејом да сви дођу у Звездиним дресовима и да се трибине обоје у црвено-бело.

Фантастична идеја. Надам се да ће бити што више Катаија на трибинама. Шалу на страну, разговарамо међусобно о томе и одушевљени смо. Биће то атмосфера за памћење и сјајна слика коју ћемо послати – сви звездаши као један. Верујем да ће то све бити пропраћено добром партијом на терену, те да ће спектакл заиста бити потпун. Сигуран сам да нас очекује једно лепо августовско вече и да ћемо на најбољи могући начин стартовати овогодишњи европски пут – подвукао је Катаи.

The post Катаи: У среду – пун стадион, дресови и позитиван резултат appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment