Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Интересовање за сезонске огромно, близу смо рекорда

Сезонске карте су још увек у продаји, а интересовање звездаша за годишње улазнице нашег клуба је огромно, о чему говори чињеница да смо близу да срушимо рекорд који износи 7021. Тренутно смо на више од 6800 продатих карата, а верујемо да ће звездаши још једном препознати моменат и показати на делу да смо једна велика породица.

Оно што годишња улазница са собом доноси осим части и привилегије су и разни бенефити које звездаши могу да искористе. Бенефит сезонских карата је да важе за утакмице два кола квалификација за УЕФА такмичења, док ће за мечеве групне фазе европског такмичења, за које ће се тражити карта више, сезонци имати резервисано место уз попуст на пакет карата од 30%. Само кроз та два бенефита, поред осталих, вредност сезонске карте се практично исплаћује, па ће за сезонце све утакмице у првенству бити фактички бесплатне укључујући и све првенствене дерби утакмице.

Подсећамо да је куповина сезонске карте могућа уз обновљено чланство.

Радно време Сервиса за чланство је: понедељак – петак: од 10 до 19 часова, субота: од 11 до 16 часова.

Куповина је доступна и онлајн, путем линка: https://crvenazvezda.iticket.rs/scc/sezonska-ulaznica-2022-2023/packages-405384.html.

The post Интересовање за сезонске огромно, близу смо рекорда appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment