Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Петлићи се окупили

Нова сезона је све ближа за све селекције у Звездиној фудбалској академији, а једна од њих јесте и селекција петлића Црвене звезде, који су упалили моторе и започели припреме за нову такмичарску годину.

Екипу дечака рођених 2010. године са клупе предводи перспективни стручњак Милан Миленковић, који је на првом тренингу могао да рачуна на 38 фудбалера, а то су: Марко Милићевић, Максим Живојиновић, Андреј Арсенијевић, Никша Паповић, Алекса Рајић, Страхиња Лазић, Сергеј Мановић, Огњен Петровић, Душан Васиљевић, Урош Ђорђевић, Марк Закински, Аљоша Вајић, Михајло Радовић, Матеја Халабрин, Лав Радојевић, Матеја Милошевић, Вук Југовић, Стефан Токовић, Данило Васиљевић, Вељко Миливојевић, Марко Обрадиновић, Новак Марковић, Јован Баџа, Мартин Вељковић, Филип Обрадиновић, Марко Раденовић, Урош Цвејин, Максим Грубанов, Михајло Марковић, Душан Ковачевић, Данило Папић, Дамјан Станковић, Огњен Цинцаревић, Небојша Петрица, Петар Стојановић, Лука Тимотијевић, Петар Радоман и Лука Тодоровић.

Осим Миленковића, у стручном штабу су још: Михаило Јовичић, Петар Почуча и Немања Радовановић. Црвено-бели ће се у Београду спремати све до 8. августа, када ће отпутовати на припреме у Бања Луку, где ће боравити седам дана и брусити форму за почетак сезоне.

The post Иза југа Маракане – Петлићи се окупили appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment