Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Зашто је важно бити Звездин сезонац

Бити сезонац је ствар кућног васпитања, а љубав према Црвеној звезди се преноси са колена на колено. Утакмица против Пјуника показала је да ову Црвену звезду вреди гледати на сваком мечу, јер ово што изабраници Дејана Станковића демонстрирају на старту ове сезоне је – тотални фудбал.

Буди сезонац, јер ће Звезда сигурно да ти се одужи на терену. Од Звезде ћеш добити 90 минута тоталног фудбала, игре на гол више и потезе који се препричавају годинама. Због тога, много практичније, и финансијски, и емотивно је да једноставно будете власник сезонске улазнице. Јер она ипак означава својеврсни статус, нешто што те чини звездашем у потпуном смислу те речи, а ако заиста волиш клуб онда нема лепшег осећаја него да уживо присуствујеш бравурама Катаија, Иванића, Канге, али и појачања Кангве, Букарија и осталих који су показали да Црвена звезда заиста дуго није било овако моћна.

Ником се не чека у реду испред благајне када је оволика врућина, а сваком се гледа Звезда, поготово у Европи, и нама је то јасно, а бенефит сезонске улазнице је управо тај да ће она важити и за плеј-оф, надамо се за Лигу шампиона, као и то да ћемо кад будемо играли групну фазу европског такмичења, за сезонце направити резервисано место на стадиону уз попуст на пакет карата од чак 30%. Само кроз та два бенефита, поред осталих, вредност сезонске карте се практично исплаћује, па ће за сезонце све утакмице у првенству бити фактички бесплатне укључујући и све првенствене дерби утакмице. А видели сте како Црвена звезда игра на Маракани када је публика ту. Победа од 4:0, два тријумфа од 5:0, и једна голеада од 6:0, укупна гол разлика 20:0. Дакле Црвена звезда на Маракани просечно постиже по пет голова, чиме ниједна екипа на свету не може да се похвали у овом тренутку.

До сезонске улазнице вас дели само неколико кликова: https://crvenazvezda.iticket.rs/scc/sezonska-ulaznica-2022-2023/packages-405384.html. А оно што нам је посебан циљ за ову сезону је и да оборимо рекорд када је реч о броју продатих сезонских улазница, а да бисмо то учинили, потребна вам је ваша помоћ. Бројка коју нападамо износи 7021, а сада смо премашили бројку од 6800 продатих карата и само мало нам недостаје да ово по свему буде рекордна година за Црвену звезду.

Већи број сезонаца гарантује већу посету и зато хајде да нас на Маракани буде више него икад, јер ова Црвена звезда то заслужује!

The post Зашто је важно бити Звездин сезонац appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment