Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Краљево обојено у црвено-бело

Велики летњи караван који Црвена звезда организује у сарадњи са бетинг партнером компанијом „Моцарт“, наставио је своју турнеју по Србији, а након кратке паузе, прва дестинација коју је наша делегација посетила јесте Краљево.

Овај град се налази у Рашком округу и лежи на три реке. Сама општина броји око 125 хиљада становника, а већину представљају управо навијачи Црвене звезде.

Одмах по самом доласку дочекао нас је велики број најмлађих присталица нашег клуба, које су једва чекале долазак црвено-белог аутобуса у њихов град. Недуго затим постављена је и звездашка фан зона и високо је издигнут банер са грбом Црвене звезде. Убрзо се испред пулта за чланство створио ред верних заљубљеника у црвено-беле боје, који су изразили жељу да озваниче љубав према вољеном клубу у виду активне чланске карте. Уследило је и традиционално сликање са пехарима које је наша експедиција понела на овај пут, а то су прошлосезонска дупла круна, као и легендарни „ушати“ трофеј Лиге шампиона из 1991. године. Све су то пропратиле звездине песме и сјајна атмосфера међу окупљеним звездашима.

Наша експедиција већ сутра наставља свој пут, када ће посетити Ћуприју. Овим путем вас позивамо да посетите црвено-белу фан зону и будете део незаборавног звездашког дружења.

The post Краљево обојено у црвено-бело appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment