Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездина сезонска карта за целу породицу

Фудбалски клуб Црвена звезда је кроз бројне ситуације показао да негује породичне вредности, али и да сваког звездаша сматра делом велике црвено-беле породице. У складу са тим је клуб у оквиру понуде сезонских улазница припремио и сезонске породичне карте.

Звездашима је на распологању породична сезонска карта за исток, запад и ВИП запад. Власници ове карте уколико се ради о сектору запад и исток могу као носиоци продичне сезонске улазнице да обезбеде чак пет додатних карата за децу по цени од само 1000 динара, док је у случају сектора ВИП запад цена додатне карте 4000 динара.

Цена породичне сезонске улазнице за исток је 9000 динара, док је у случају обнове потребно издвојити 5000 динара. Они навијачи који се одлуче да утакмице породично прате са западне трибине сезонску карту могу обезбедити за 10000 динара, а у случају обнове за 5000 динара. Клуб је дао могућност куповине и породичне сезонске карте за ВИП запад чија цена износи 14500 или уколико се обнавља 7000 динара.

Поред тога, свако ко се одлучи за куповину годишње улазнице остварује одређене бенефите, као што су:

1.Резервисано место

2.Сезонске карте важе за оба кола квалификација за УЕФА такмичења

3.Право прече куповине пакета групне фазе УЕФА такмичења са попустом (попуст је 30%)

4.Право прече куповине карата за пролећну сезону УЕФА такмичења

5.Нижа цена наредне сезоне

6.Приоритет при мањем капацитету

Нема сумње да ће се број активних чланова увећавати из дана у дан, на чему наш клуб посебно ради. Показатељ тога јесу и управо ови бенефити, на које остварују право сви они који имају активну сезонску карту, а њих је већ сада много. Једно је сигурно – очекује нас незаборавна сезона, а ви будите уз Црвену звезду увек и у сваком тренутку!

The post Звездина сезонска карта за целу породицу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment