Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Ћупричани послали јасну поруку – Звезда је живот

Црвена звезда је наставила велики летњи караван који организује у сарадњи са бетинг партнером компанијом „Моцарт“, а након Краљева, наша делегација је посетила Ћуприју. Овај град се налази у поморавском округу, и представља дом великом броју навијача Црвене звезде.

Долазак наше делегације у Ћуприју, дочекао је велики број звездаша, а посебно радује чињеница да је присутан био велики број најмлађих заљубљеника у црвено-беле боје, који су дошли како би се упознали са богатом историјом вољеног клуба и уживали у дружењу. Убрзо је постављена и звездашка фан зона, а најватренији навијачи високо су истакли паролу „Звезда је живот, све друго су ситнице“, чиме су изразили велико задовољство поводом посете наше експедиције. Недуго затим, пред пунктом за чланство, створила се велика гужва верних Делија, које су изразиле жељу да се учлане у Црвену звезду и тиме озваниче љубав према клубу. Балони са мотивима нашег клуба, као и звездашке песме, додатно су украсиле праву породичну атмосферу. Након трочасовног дружења, ватрени Звездаши су припредили спектакуларан испраћај, пропраћен пиротехничким перформансом.

Наша делегација ће већ сутра наставити своју турнеју по Србији, а наредна дестинација коју ћемо посетити је Параћин. Овим путем вас позивамо да посетите нашу фан зону и будете део незаборавног звездашког дружења.

The post Ћупричани послали јасну поруку – Звезда је живот appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment