Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда части сезонце – Гледај реванш са Пјуником на Маракани

Реванш меч између Пјуника и Црвене звезде биће одигран у уторак од 19 часова у Јеревану, а услед немогућности великог броја навијача да оду у Јерменију, наш клуб је одлучио да награди сезонце специјалним гледањем утакмице са западне трибине Маракане, из такозваног „Клуба шампиона“.

Желимо да у уторак увече направимо велико звездашко дружење и угостимо навијаче који су својом оданошћу према клубу то највише заслужили. Уз бесплатну храну и пиће (наравно безалкохолно), првих 75 сезонаца који су обновили своје карте и који ће бити контактирани од стране Сервиса за чланство имаће прилику да гледају меч из „Клуба шампиона“ који је смештен на западној трибини нашег стадиона. Међутим, то није све, с обзиром на то да ћемо да почастимо и првих 50 који сезонску улазницу обнове у понедељак и уторак и они ће карте одмах моћи да преузму у Сервису за чланство.

Свако ко буде контактиран као онај који је међу првих 75 обновио и ко буде међу првих 50 у понедељак и уторак, добиће по две улазнице, тако да ће имати прилику да са собом поведе још неког на ово незаборавно звездашко дружење.

Будите уз Звезду у сваком тренутку и видимо се у уторак од 19 часова у „Клубу шампиона“ на Маракани!

The post Звезда части сезонце – Гледај реванш са Пјуником на Маракани appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment