Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Звездин караван „освојио“ Параћин

Велики летњи караван који Црвена звезда организује у сарадњи са бетинг партнером компанијом „Моцарт“, наставио је своју турнеју по Србији, а након посета Краљеву и Ћуприји, наша делегација је допутовала у Параћин.

Овај град се налази у поморавском округу и броји око 25 хиљада становника, а већину представљају навијачи Црвене звезде.

По доласку у Параћин, дочекао нас је велики број најмлађих звездаша, који су жељно очекивали долазак Звездиног каравана у њихов град. Убрзо је постављена и црвено-бела фан зона, а најватреније присталице на градском тргу истакле су јасну паролу „Само ти!“, поред које је стајао грб Црвене звезде. Одмах се испред пулта за чланство створила велика гужва, а посебно радује чињеница да је присутан био велики број породица, које су са најмалђим звездашима дошле како би уживале у дружењу. Уследило је и традиционално сликање са пехарима, а присутни навијачи нису крили одушевљење због посете Звездиног каравана.

Наша експедиција већ сутра наставља свој пут, када ће посетити Крушевац. Овим путем вас позивамо да посетите нашу фан зону у периоду од 18 до 21 час и уживате у звездашком дружењу.

The post Звездин караван „освојио“ Параћин appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment