Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда одрадила тренинг у Јеревану

Фудбалери Црвене звезде су данас од 18 часова по српском времену истрчали на стадион “Вазген Саргасјан” и одрадили тренинг пред реванш меч трећег кола квалификација за Лигу шампиона против јерменског Пјуника.

По плану је било да изабраници Дејана Станковића данас од 11 часова и 45 минута полете према Јерменији, међутим из техничких разлога дошло је до поремања поласка за два часа. Управо због тога наш стручни штаб је одлучио да директно са аеродрома наши фудбалери дођу на стадион “Вазген Саргасјан” и одраде последњи тренинг пред реванш сусрет са Пјуником.

Пре самог рада на травнатој површини имали смо прилику да чујемо очекивања тренера Црвене звезде Дејана Станковића који је истао да упркос убедљивој победи жели да оствари још један тријумф и важне бодове за национални коефицијент, па су самим тим максимално озбиљно црвено-бели момци приступили данашњем тренингу.

Око 20 часова по локалном односно 18 сати по српском времену наши првотимци су истрчали на терен како би се што боље упознали са подлогом и адаптирали на сам терен. Уводно загревање пропраћено са неопходном активацијом, а потом је уследила и популарна “шева” која је обележила уводни део рада. Остатак тренинга је био намењен тактичком сегменту, а на самом финишу гледали смо игру на два гола. Видели смо током данашњег рада много лепих акција и потеза, а сигурни смо да ћемо у истим уживати и сутра.

Национални стадион у Јеревану својом посебном архитектуром је обележио данашњи тренинг, а изграђен је 1935. године. До 1999. године је био стадион Динама, а након реконструкције је постао и дом репрезентације Јерменије. Карактерише га посебна грађа од црвеног вулканског камена и специфични стубови који опкружују стадион. Посебно фудбалско издање разликује се од осталих терена на којима су до сада фудбалери Црвене зведе наступали.

The post Звезда одрадила тренинг у Јеревану appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment