Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Распоред утакмица и најава преноса

Јуниорске селекције Црвене звезде за викенд настављају своје такмичарске обавезе, а пред нама је ванредно коло Омладинске и Кадетске лиге. Мечеве наше две најстарије селекције можете испратити уживо на програму Звезда ТВ-а, као и истоименом Јутјуб каналу у терминима од 13, а потом и 15 часова.

Омладинци Црвене звезде ће сутра од 13 часова дочекати крушевачки Напредак на теренима наше Омладинске школе. Осокољени са две узастопне победе чета Зорана Рендулића састеће се са екипом која је забележила један реми и пораз. Хитроноги бочни фудбалер – Лука Стојсављевић се са три постигнута гола на две утакмице налази у сјајној форми и радује се новом мечу у домаћем шампионату.

Радује ме лична форма, као и голови, али ми највише прија тимски учинак. Победе на старту нам дају велико самопоуздање и још већи елан да кренемо у одбрану титуле на прави начин. Ванредно коло нам даје прилику да се још у јуниорском фудбалу навикнемо на ритам утакмица на свака три или четири дана. Очекивања су највећа могућа, као и од дана када сам дошао у Звезду. Желимо да против Напретка покажемо да смо прави – рекао је Стојсављевић.

Са две везане победе сезону су стартовали наши кадети. Такође, сутра од 15 часова изабраници Слађана Николића ће дочекати Напредак на теренима иза југа Маракане. У претходном колу наши бисери су савладали Телеоптик на гостујућем терену са 4:0, а један од запаженијих на мечу био је луцидни везиста Андреј Петровић који истиче важност наредног дуела.

Екипа Напретка је добар и снажан ривал. У колу где смо победили Телеоптик са 4:0, одиграли су 1:1 са Војводином и направили изненађење. Без обзира на то ми знамо наш пут и циљ који имамо. Одрадићемо довољан број тренинга и бићемо спремни у среду за меч од 15 часова. Желимо да упишемо трећу узастопну победу и покажемо да смо озбиљни претедентни за титулу и прво место. Очекујем подршку од најбилижих као и увек, идемо по нова три бода на нашем терену – рекао је Петровић.

The post Распоред утакмица и најава преноса appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment