Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Пакети карата за Лигу Европе од данас у продаји

Црвена звезда ће и ове сезоне учествовати у групној фази Лиге Европе, а на Маракани ћемо угостити Монако, Ференцварош и Трабзонспор. Пакети карата су у продаји од данас 29. августа, како на благајнама, тако и онлајн.

Распоред продаје је такав да ће предност имати сезонци који ће моћи у понедељак 29. августа од 12 до 19 часова, као и у уторак (30. августа) и среду (31. августа) од 10 до 19 часова на благајнама да дођу до пакета карата за Лигу Европе.

Чланови и сезонци ће пакет улазница моћи да купе у четвртак (1. септембра) и петак (2. септембра) од 10 до 19 часова, а од суботе креће регуларна продаја за све заинтересоване и трајаће до утакмице са Монаком (четвртак, 8. септембар, 21 час).

Карте ћете моћи да купите и онлајн: https://crvenazvezda.iticket.rs/sr.html, истим данима као и на благајнама, али без временског ограничења, јер ће сајт бити доступан 24 часа.

Цене карата су следеће:

Пакети карата за Лигу Европе су у продаји на благајнама 1, 2, 3 и 4.

Подсећамо да су и улазнице за 168. вечити дерби у продаји, а до њих можете доћи на благајнама 6, 7 и 8, у понедељак, уторак и среду у терминима од 10 до 18 часова.

The post Пакети карата за Лигу Европе од данас у продаји appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment