Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукомет

Crvena zvezda pobednik 10. Memorijalnog turnira „Nikola Gužva Jevremović“

Rukometaši Crvene zvezde osvojili su četvrti pehar na Memorijalnom turniru u Valjevu koji je posvećen legendarnom treneru, Nikoli Gužvi Jevremoviću.

U finalu 10. Memoijalnog turnira „Nikola Gužva Jevremović“ crveno-beli su bili uspešniji od crno-belih 26:24 (13:12) i nakon 2014., 2017. i 2019. godine i četvrti put podigli pehar i izjednačili se sa Metaloplastikom. Po jedan osvojen pehar imaju ekipe Uba i upravo „večitog rivala“.

U polufinalu izabranici Ratka Đurkovića su savladali Dubočicu 54 iz Leskovca 33:26 (15:11). Osim na startu, kada su leskovčani imali prednost i inicijativu, preostali tok meča je pripao našoj ekipi. Najefikasniji sa osam golova bio je najnovije pojačanje, povratnik Petar Panić.

Prošle godine u polufinalu, ove godine u utakmici za pehar, Crvena zvezda Grundfos je savladala „večitog rivala“. Od početka je ekipa Ratka Đurkovića imala prednost, igru, a u drugom poluvremenu je zahvaljujući odbranama golmana Jelića i Gemaljevića stečenu razliku, bez problema, odbranili i sačuvali pobedu – 26:24.

Za najboljeg igrača proglašen je Marko Knežević igrač Crvene zvezde Grundfos, a pehar namenjen pobedniku podigao je zajedno sa ekipom kapiten Draško Nenadić.

Crveno-bele očekuje i prijateljska provera protiv Jugovića naredne nedelje. Meč prvog kola ARKUS lige protiv Dinama iz Pančeva na programu je 21.septembra.

Veliko hvala gospodinu Draganu Kruniću iz Valjeva na ustupljenoj fotografiji.

The post Crvena zvezda pobednik 10. Memorijalnog turnira „Nikola Gužva Jevremović“ appeared first on SD Crvena zvezda.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment