Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Vujadin Savić ponovo u Zvezdi

Okuplja Miloš Milojević oko sebe mlade i talentovane ljude željne da pruže doprinos Crvenoj zvezdi, a novo lice u stručnom štabu našeg kluba je Vujadin Savić, dete kluba i nekadašnji kapiten.

Vujadin Savić je rođen 1. jula 1990. godine u Beogradu i prošao je sve omladinske kategorije Crvene zvezde. Vezuje se za neke od najvećih uspeha u novijoj istoriji našeg kluba, s obzirom na to da je kao kapiten predvodio Crvenu zvezdu u Ligi šampiona, te da je u dresu sa omiljenim bojama nastupao u dva mandata i odigrao 82 utakmice. Bio je deo generacije i koja je uvela Zvezdu u grupnu fazu Lige Evrope posle mnogo vremena, a predstavljao je i simbol borbe na terenu za crveno-beli grb. Odnosom prema dresu služio je kao primer svima, a sada će prvirženost Crvenoj zvezdi imati priliku da pokaže u stručnom štabu Miloša Milojevića koji se polako sklapa.

Vujadin je kao fudbaler nastupao još i za Rad, Bordo, Dinamo Drezden, Arminiju Bilefeld, Votford, Šerif, Olimpiju i Apoel, u kojem je i proveo poslednju godinu kao igrač, a trenerski debi, kao pomoćnik imaće u svojoj Crvenoj zvezdi. Tokom igračke karijere odigrao je više od 250 utakmica, a nastupao je i za sve mlađe selekcije reprezentacije.

The post Vujadin Savić ponovo u Zvezdi appeared first on SD Crvena zvezda.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment