Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Karte za Omladinsku Ligu šampiona u prodaji

Omladinci Crvene zvezde će u sredu od 19 časova dočekati ekipu Omonije u okviru prvog kola Lige šampiona za mlade. Cena ulaznice za taj duel iznosi 300 dinara, a svi zvezdaši karte mogu obezbediti onlajn putem, kao i na prodajnim mestima „Ticketline“ na Novom Beogradu i Voždovcu, ali i blagajni stadiona „FK Voždovac“.

Izabranike Zorana Rendulića očekuje prva evropska utakmica od starta sezone. Omladinci Crvene zvezde su prethodne sezone osvojili prvenstvo, a sada će u gotovo potpuno izmenjenom sastavu pokušati da zabeleže što bolji rezultat u Evropi. Podrška navijača će našim juniorima biti od velikog značaja, kako bi u Beogradu slavili i na Kipar otišli sa prednošću. Utakmica između naših omladinaca i Omonije se igra na stadionu „FK Voždovac“.

Karte su u prodaji za zapadnu tribinu i cena iznosi 300 dinara. Onlajn kupovina je moguća do srede 14 septembra do 10 časova na sajtu www.ticketline.rs

Ulaznice se mogu pronaći i na sledećim lokacijama:

– „Ticketline“ Novi Beograd (Merkator Centar Novi Beograd, Bulevar umetnosti 4) – 12. i 13. septembar od 10 sati do 21 čas, 14. septembar na dan utakmice do 17 časova.

– „Ticketline“ Voždovac (TC Stadion, Zaplanjska 32) – 12. i 13. septembar od 10 sati do 21 čas, 14. septembar na dan utakmice do 17 časova.

– Blagajne stadiona „FK Voždovac“ u sredu 14. septembra od 17 časova do početka utakmice.

The post Karte za Omladinsku Ligu šampiona u prodaji appeared first on SD Crvena zvezda.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Vladimir1994 сеп 13, 2022 at 11:24

Sramota sta uradise sa Kahvicem

Reply

Leave a Comment