Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Formiran novi Upravni odbor Kluba, za jaču Crvenu zvezdu!

KK Crvena zvezda mts dobio je u četvrtak veliko pojačanje – novi Upravni odbor kluba u kome se nalaze ugledni privrednici i poslovni ljudi, i na prvom mestu veliki Zvezdaši.

Prvi sastanak novoformiranog UO kojim su predsedavali predsednik i potpredsednik Dušan Milosavljević i Saša Vlaisavljević održan je u četvrtak u popodnevnim časovima Beogradu.

Upravni odbor kluba između ostalog po članu 47. Statuta kluba „obezbeđuje blagovremeno izvršavanje finansijskih ciljeva i zadataka Kluba i po potrebi formira PUL sponzora“…

Novi sastav Upravnog Odbora broji 21. člana uključujući predsednika i potpredsednika, a u ovom sazivu ovog tela nalaze se brojni uspešni poslovni ljudi i Zvezdaši:

Dušan Milosavljević, Saša Vlaisavljević, Darko Marinković, Igor Biga, Srđan Stefanović, Miljan Baćović, Kristijan Popović, Filip Volšek, Nikola Tošković, Čedo Božović, Nikola Sebić, Ilija Šetka, Predrag Ćurčić, Toma Sarić, Ljubiša Bulajić, Vladimir Ilić, Branko Stanojević, Đorđe Marović, Simo Carević, Dragan Ninković i Aleksandar Kostić;

Ovo telo koje će biti vrlo važno za funkcionisanje kluba i koje će finansijski pomogati u skladu sa svojim mogućnostima nesmetanom radu kluba sastajaće se najmanje jednom mesečno, ali će i svakodnevno (kao što je to većina članova radila i do sada i bila uz klub) učestvovati u životu i radu kluba.

KK Crvena zvezda mts želi puno uspeha našem novom Upravnom Odboru u narednom periodu, jer samo zajedno možemo da ostvarimo zacrtane ciljeve i održimo naš klub na viokom nivou koji je postao standard.

KK Crvena zvezda mts

The post Formiran novi Upravni odbor Kluba, za jaču Crvenu zvezdu! appeared first on SD Crvena zvezda.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

Dragan сеп 17, 2022 at 20:39

Bas ce se ovi likovi pitati za bilo šta!

Reply
Veteran Sever сеп 20, 2022 at 02:54

Ne damo što ih nikad niko neće pitati ni za šta, nego će jedva njih dvojica, trojica da dođu(ponekad) na utakmicu! I – sta bi sa Miličićem, potpredsednikom Skupštine? Bio na cele 2 utakmice!

Reply

Leave a Comment