Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Stanković u mladoj reprezentaciji

Fudbalski klub Crvena zvezda će i ovog puta imati predstavnike u mladoj reprezentaciji Srbije. Poziv selektora za predstojeće okupljanje dobilo je pet fudbalera našeg kluba.

Nikola Stanković će jedini kao prvotimac Crvene zvezde braniti boje Srbije na predstojećoj utakmici mlade reprezentacije naše zemlje. Pozive su dobili i igrači koji se nalaze na pozajmicama. Nikola Knežević koji nastupa za Zvezdinu filijalu Grafičar se takođe našao na spisku, kao i Uroš Lazić. Deo mlade reprezentacije će biti i Aleksandar Lukić koji iskustvo stiče u IMT-u, ali i Vladimir Lučić trenutno Zvezdin igrač na pozajmici u Čukaričkom.

Mladu reprezentaciju Srbije očekuje utakmica protiv Bugarske 27. septembra od 18 časova, a selektor Goran Stevanović je okupljanje zakazao za 19. septembar, dok je polazak u Sofiju planiran za 25. septembar.

The post Stanković u mladoj reprezentaciji appeared first on SD Crvena zvezda.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

Dragan сеп 17, 2022 at 20:34

Nije hteo da mu bude menadzer Pjanović(and Terza&Mrkela) već je ostao veran Kolarovu i – poslednje 2 utakmice nije bio ni u protokolu! Slična sudbina čeka i Mitrovića….

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 18, 2022 at 00:20

KO GOD DA IM BUDE MENADZER NIKADA I NIGDE NEĆE IGRATI..KAO GAVRIĆ,ADZIC,MOTIKA I TA BORANIJA..TO JE SMESNO I ZA NASU LIGU

Reply

Leave a Comment