Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Победа одбојкаша Звезде у пријатељској утакмици против ОК Раднички

Баш као и одбојкашице минулог викенда против репрезентације Кеније, успешни су били и одбојкаши. У пријатељској утакмици изабраници Игора Жакића савладали су ОК Раднички 3:2 (20:25; 25:18; 25:18; 25:22; 13:15).

Црвена звезда је утакмицу почела у саставу: Краско, Пепић, Копривица, Мариновић, Поломац, Околић, Јовић. До краја утакмице шансу су добили сви играчи.

Иако резултат није био у првом плану, одбојкаши Црвене звезде потрудили су се да дођу до тријумфа, који ће им пре свега значити на пољу самопоуздања.

У првом сету нису се најбоље снашли црвено-бели. Играло се без правих решења у нападу, али је зато све дошло на своје место у наредна три сета, где је Звезда показала апсолутну доминацију.

Посебно радује чињеница да су играчи успели да пренесу на терен све што је од њих захтевао тренер Жакић, а то се посебно односи на пријем смеч сервиса, што је на претходним мечевима био проблем у домену позиционирања.

Како одмиче припремни период одбојкаши Црвене звезде делују све сигурније, тако да задовољни могу да буду и у стручном штабу.

С обзиром на све промене у тиму, јасно је да је за стварање шампионске генерације потребно време и стрпљење. Имају га у вредној управи клуба, која је обезбедила максималне услове за рад и добра појачања за нову сезону.

The post Победа одбојкаша Звезде у пријатељској утакмици против ОК Раднички appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment