Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Лазаревић: Имамо добар амбијент, бићемо све бољи

Долазак црвено-белих првотимаца Немање Недовића, Луке Митровића и Стефана Лазаревића на Мали Калемегдан изазвао је огромну пажњу медија.

Долазак тројице играча од којих се много очекује у наредној сезони везан је за поновно отварање продаје сезонских карата за такмичарску сезону 2022-2023.

Стефан Лазаревић је „мера“ за играча који је све до сада постигао огромним радом. А простора за напредак итекако има..Од момка који обећава, каљења у ФМП-у, тешке повреде колена због које се враћао кошарци годину и по дана, до играча који је прошле сезоне, а посебно на турниру у Анталији на почетку ове, показао да на њега мора и може озбиљно да се рачуна:

За сада је све како треба, првенствено што смо сви здрави, осим тих неких ситница нико није имао проблеме са озбиљнијим повредама. Доста је нових лица, атмосфера је добра, имамо у сваком сегменту доста простора за напредак. Биће све боље како сезона одмиче. Тај добар амбијент унутар тима је основа свега, сви хоћемо да напредујемо и жеља је присутна код свих – почео је обраћање пред бројним новинарима „Стефи“ Лазаревић.

О сарадњи са тренером Владом Јовановићем са којим је већ успешно радио: – Већ сам сарађивао са Владом у ФМП-у и можда ми је мало лакше да се прилагодим неким стварима. Биће потребно прилагођавање на систем који је поставио. Временом ће бити све боље. Нисам размишљао нити сам поредио та два периода, однос према свему је професионалан и са моје тачке гледишта нема великих промена, али је мени драго што сарађујемо на неком вишем нивоу.

Стефан је као Звездин војник спреман на сваку улогу која ће помоћи тиму да дође до победе:

Најбитније ми је да сам здрав, прошао сам припреме, од себе увек имам очекивања да помогнем екипи, бићу спреман. Да ли ће улога бити већа или мања, није на мени да одлучујем, даћу све од себе увек – закључио је Лазаревић.

Кошаркаши Црвене звезде мтс отпутовали су у четвртак на Кипар где их очекују мечеви са Перистеријем и Олимпијакосом, а већ у понедељак и обавезе на Евролигином „Media day“.

The post Лазаревић: Имамо добар амбијент, бићемо све бољи appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment