Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Учинак Звездиних репрезентативаца

Фудбалери Црвене звезде су се одазвали обавезама у оквиру својих националних тимова током репрезентативне паузе, а девет играча нашег тима је бранило боје својих репрезентација.

Стефан Митровић је дебитовао за А репрезентацију Србије на мечу против Норвешке у Лиги нација на стадиону “Рајко Митић”. Славила је Србија веома убедљиво, а брзоноги крилни нападач наше екипе ушао је у игру у 84. минуту заменивши Душана Тадића. Са неколико продора по левом боку Митровић је доказао да ће представљати “опасност” по противничке селекције у свим наредним изазовима. Са друге стране, позив селектора задужио је и стамени Страхиња Ераковић, али није уписао минуте на дуелима са Норвешком и Шведском.

Селекција Србије до 21 године одиграла је само 45 минута фудбала у Софији против домаћина, екипе Бугарске. Лоши временски услови су били узрок прекида сусрета, те нисмо могли да видимо на терену Николу Станковића који није био стартер на овом дуелу.

Капитен Црвене звезде и репрезентације Канаде – Милан Борјан је чувао гол националног тима на мечевима против Катара и Уругваја. Канада је била боља са 2:0 против домаћина предстојећег Мундијала, а искусни голман је оставио мрежу нетакнутном. Међутим, Канада је имала тежи задатак против офанзивног Уругваја, те је доживела пораз истим резултатом којим је тријумфовала пре четири дана.

Осман Букари је заједно са репрезентацијом Гане путовао на дуеле против Бразила и Хондураса. Прву утакмицу посматрао је са клупе, док је на терену против Хондураса замењен тек у надокнади судијског времена. Кингс Кангва је дириговао везним редом Замбије на дуелу против Малија, али његов тим је доживео пораз минималним резултатом.

Са капитенском траком око руке Ел Фарду Бен наступао је за Коморе. На дуелу против Туниса миљеник навијача нашег тима напустио је терен пред крај меча, док је против селекције Буркине Фасо одиграо цео меч. Упркос томе његов тим је доживео два пораза.

Иракли Азаров је бележио минуте за тим Грузије на дуелима Лиге нација у групи Ц. Популарни “Крсташи” су победили прво Македонију, а леви бек нашег тима је закорачио на терен у 72. минуту. Са друге стране био је стартер против Гибралтара, а игру је напустио након нешто више од једног часа проведеног у пољу.

Селекција Србије учестовала је на традиционалном турниру „Стеван Вилотић Ћеле“, а Стефан Лековић бранио је боје наше земље на два сусрета. Укупно је провео на терену 151 минут на утакмицама са Финском и Португалом, док је пропустио меч против Француске.

The post Учинак Звездиних репрезентативаца appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment