Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Црвено-бели бољи од ПКБ-а

Рукометаши Црвене звезде забележили су још једну победу у Супер лиги. Поражена је екипа ПКБ-а на Бањици са 29:25 (13:12) у утакмици 19. кола.

Црвено бели су водили веома тешку и равноправну борбу са домаћином, али су успели пред крај утакмице да дођу до предности и на крају тријумфују. Од самог старта се видело да ће ово бити веома занимљива утакмица. Водила се велика борба, одбране су биле на висини задатка, али се доста и грешило.

У првом полувремену у нашој екипи највише се истакао Војислав Брајовић који је у том периоду игре постигао 6 голова. Наши рукометаши су отишли на одмор са голом предности.

У наставку сусрета настављена је равноправна игра, све до 50. минута када црвено бели праве серију од 3:0 и на крају славе резултатом 25:29. У другом полувремену истакли су се Анђелић, Павић, али и голман Косановић који је својим одбранама улио додатно самопоуздање својим саиграчима.

ПКБ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 25:29 (12:13)

Београд – Дворана: Бањица. Гледалаца: 200. Судије: Стојковић (Ниш) и Николић (Лесковац). Седмерци: ПКБ 4 (3), Црвена звезда 4 (3). Искључења: ПКБ 16, Црвена звезда 6 минута.

ПКБ: Алчаковић 2, Живковић, Милојевић, Огњановић 5, Б. Тодоровић 4 (1), Михаиловић 4 (2), Остојић, Белојевић, Радовановић (3 одбране), Савић 3, Д. Тодоровић, Андрејевић, Павловић 4, Бећировић 3, Поповић, Симић (6 одбрана).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Иванишевић (1 одбрана, 1 седмерац), Пауновић, Живковић 3, Милошевић 1, Пантелић, В. Томић, Ољача, Павић 3, Косановић (14 одбрана, 1 седмерац), Пушица, Ћоровић, Петровић, Ћирић 4, Докић 4 (3), Анђелић 6, Брајовић 8.

Повезане вести

1 comment

Djolle мар 3, 2012 at 23:56

Bravo momci, samo napred, niste vi krivi za loše stanje u klubu…Glavonjiću napolje, Butulije napolje…Perun neka ostane, otkako je on istupio da vodi ekipu malo je bolje. Napred crveno bela deco!

Reply

Leave a Comment