Лешић: Важна победа

Сава Лешић
Сава Лешић
Сава Лешић
Сава Лешић

Након победе над Крком (82:78), поред тренера Пешића, могли смо да чујемо и утиске и звезде вечери - Саве Лешића који је рекао:

Ово је важна победа за нас, да се вратимо на прави колосек после бледог издања у Широком. Шта да кажем, презадовољан сам. Имали смо чак 21 скок у нападу, а укупно 46 и мислим да је то преломило меч. Заслужена победа!

Лешић је меч завршио са 16 поена (2/5 за 1;  4/5 за 2;  2/4 за 3) 8 скокова, 3 асистенције и једном украденом и изгубљеном лопто уз индекс корисности 20. Без сумње Лешић је, уз изванредног Бојана Поповића, био меч-винер вечерас постигавши кључне поене  у трећој и четвртој четвртини. Због свог наступа Сава је био награђен овацијама публике и поделио то осећање са новинарима:

Скандирање је увек леп осећај. Изванредан! Хвала публици!!

Током већег дела другог полувремена халом се орило ,,Саво ОооООооо…“

Честитке кошаркашима на победи!

 

Profile photo of Андрија
Ни по бабу ни по стричевима. Из спортске породице, где су сви волели све спортове, али углавном навијали за све домаће клубове, ја сам, када је дошло време да се определим, са 4-5 година, изабрао Звезду. Било је нешто у Црвеној звезди што ме је привукло. Једноставно, како каже стара песма - видео сам Звезду и одмах заљубио се. Прва, дечја љубав. А таква је љубав најчистија и најискренија од свих.

3 КОМЕНТАРИ

 1. Savo Savo .:D najveci kralj kako gine za svaku loptu svaki skok cini mi se da je on javise napredovao otkad je pesic tu.

  Оцените коментар: Thumb up 9 Thumb down 0

Одговори

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green Facepalm