Moja Crvena Zvezda
Архива

Konačno rešeno pitanje Salate

Kornel Salata - pogled ka Rusiji

Od 18. decembra prethodne godine, gotovo svakodnevno su stizale razne informacije vezane za dvojac Slovana iz Bratislave. Konačno, možemo reći da je saga završena i da je sada sve poznato.

Slovački reprezentativac Kornel Salata danas napušta slovački ski-centar gde se Slovan nalazi na pripremama i već sutra će otputovati u turski Belek gde se pripremama ruska ekipa Rostova iz Rostelmaša.

Time su se i obistinili strahovi u rukovodstvu našeg kluba da će se Slovan ipak opredeliti za u ovom momentu izdašniju ponudu Rusa, a sve to je bilo i za očekivati pošto se Slovaci nekoliko dana nisu javljali sportskom direktoru Ivanu Adžiću.

Sada ostaje da klub brzo reaguje jer ekipi Roberta Prosinečkog nedostaje štoper koji bi odmah predstavljao pojačanje i koji bi zaigrao u tandemu sa Li Adijem.

Nakon propasti pregovora oko Salate, ostaje da se vidi šta će se na kraju desiti sa toliko najavljivanim dolaskom Maria Božića. Njegova želja nikada nije bila sporna, ali problem je i u velikom broju igrača na njegovoj poziciji. Takođe postoje sumnje i da je priča oko Božića bila samo paravan za dovođenje Salate, ali pošto je taj transfer propao, postoji mogućnost da se i priča oko Božića završi samo na priči.

Повезане вести

5 comments

Comments are closed.