Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Adi potpisao!

Li Adi

U četvrtak 26. avgusta u kasnim večernjim satima u Beograd je sleteo defanzivac Gane sa poslednjeg Mondijala Li Adi. Adija je na aerodoromu „Nikola Tesla“ sačekala delegacija Crvene zvezde i odmah ga dovela u prostorije kluba na Marakani gde je i defeinitivno usaglašen svaki detalj trogodišnjeg ugovora, koji je Adi nešto posle 22 časa i potpisao u prostorijama Fudbalskog saveza Beograda.

Tamnoputi defanzivac je na Marakanu stigao u pratnji svog menadžera Gorana Milovanovića, koji je istakao da je Zvezda bila najbrža i najkonkretnija prilikom pregovora sa Adijevim klubom Čelzijem iz Gane i samim igračem.

„Crvena zvezda je bila najbrža iako su Adi i njegov klub poslednjih dana na stolu imali i neke ponude iz evropskih klubova, kao i ponudu iz redova Zvezdinog večitog rivala. Ipak, Zvezda se sve dogovorila sa klubom još ranije, a onda i sa igračem i tu dileme nije bilo. Ja zastupam samo interese igrača i on mi je rekao da je zadovoljan a vidim i da je klub Čelzi zadovoljan. Ostaje samo da se Adi izbori za minutažu u novom klubu,“ kaže Milovanović.

Iako umoran Adi nije krio znatiželju kad je kročio u Zvezdin muzej i prostorije. Sam je prepoznao neke od značajnih trofeja i istakao:

Znam da sam došao u veliki evropski klub i čuo sam za Zvezdu ranije. Za mene nije bilo mnogo dileme, jer mislim da odavde kreće moj evropski put. Video sam mnogo svetskih stadiona i drago mi je da je i Zvezdin svetski i veliki. Čuo sam i o atmosferi na ovom stadionu. Sada ću učiniti sve da pomognem Zvezdi da ostvari što bolje rezultate i bude šampion kao što su mnogo puta do sada i bili,“ rekao je Adi.

Odmah posle potpisa trogodišnjeg ugovora Adi je otišao na večeru sa čelnicima kluba, ali i Mohamedom Aval Isahom, koji je želeo da lično poželi dobrodošlicu zemljaku u najtrofejniji klub jugoistočne Evrope.

Повезане вести