Moja Crvena Zvezda
Други пишуФудбал

Други пишу-Њуз нет: Звездини навијачи на мети европских скаута

Један шаљиви и веома занимљиви текст колега са сајта www.njuz.net преносимо у целости, а на вама је да процените колико је далеко од реалности : )

Сјајна посета навијача Звезде у првом колу пролећног дела Јелен Суперлиге није промакла скаутима бројних европских клубова који су најавили да ће пратити њихово навијање и у наставку првенства, сазнаје Њуз.

Навијаче Црвене звезде већ прате неки клубови француске,руске и португалске лиге али након невероватне посете од 41.250 навијача на мечу против суботичког Спартака, шпански и енглески клубови показали су отворено интересовање за њихово навијање. Нагласак је стављен на њихову бројност, оданост, певање и кореографију, уз опаску да се то може видети и на другим теренима али да се велика посета везује и за квалитетне утакмице што у Србији свакако није случај. Скаут Манчестер јунајтеда Брајан Меклер после утакмице био је најрасположенији за причу па је своје утиске о навијачима поделио са репортером Њуза:

„Импресионирало ме је оно што сам видео на трибинама, за разлику од онога што се дешавало на терену. Током јесењег дела погледао сам две, три утакмице Црвене звезде на Маракани и видео сам да навијачи имају потенцијала и да би могли да нам помогну следеће сезоне. Нама треба мало жустрије и бучније навијање, поготово у Лиги шампиона јер увек имамо велике амбиције у том такмичењу. Допали су ми се првенствено јак вољни моменат и упорност навијача јер успевају да из кола у коло погледају овакве утакмице до краја и да упркос томе поново дођу“, истиче Меклер.

„Види се да воле фудбал и квалитет је неоспоран, превазишли су ниво овог такмичења, али је приметно да им недостају јаке такмичарске утакмице. Наставићемо да их пратимо током пролећа, како на домаћем тако и на гостујућем терену па ћемо донети коначну одлуку око њиховог ангажовања“, рекао је скаут Манчестер јунајтеда.

Навијачи Звезде су овим поводом рекли да им прија интересовање страних клубова, али да су тренутно концентрисани само на Црвену звезду и првенство Србије.

„Чули смо да интересовање постоји, али конкретну понуду нисмо добили“, кажу навијачи. „Чврсто стојимо на земљи, везани смо за клуб и све наше амбиције су усмерене само ка Звезди. Жеља нам је да уз Звезду завршимо каријеру, али сви смо ми професионалци и спремни смо да, у договору са клубом, саслушамо евентуалне понуде из јачих лига јер желимо да квалитет који имамо потврдимо у окршајима са најбољима„, додали су Звездини навијачи.

За оне који можда не знају www.njuz.net је један од најпознатијих хумористичких сајтова у Србији који  се свакодневно на веома занимљив начин и кроз шалу бави актуелним темама и дешавањима у нашој земљи. Што би се рекло: „Свака сличност са поментутим у тексту је случајна“. 

Повезане вести

30 comments

miki мар 5, 2012 at 23:26

POSTAVLJAMO STANDARDE!!!! 🙂

Reply
Arsen Venger мар 5, 2012 at 21:52

I da mi ponude, milione, bilione, ne boj se ti Zvezdo, ostacu kraj tebe!!!

Reply
delijapetrovgrad мар 5, 2012 at 21:41

I DA MI PONUDE MILIONE BILIONE
NE BOJ SE TI ZVEZDO
OSTACU KRAJ TEBE!

Nasa ljubav nema cenu!

Reply
kastiljo мар 6, 2012 at 00:32

samo me zivo interesuje ko ti je dislajkovao komentar… da li je stvarno moguce da i na ovom sajtu treba deratizacija da se vrsi… 🙂

Reply
delijapetrovgrad мар 6, 2012 at 01:22

Verovatno neko ko bi se prodao za dinar a ne za milion…;)

Reply
Звездина.Циганка мар 5, 2012 at 21:23

Ма какве су ово глупости???

НАС НЕ МОГУ КУПИТИ,ЈЕР СВЕ РАДИМО СРЦЕМ !!!
19 ДС 89

Reply
Miki Delija мар 5, 2012 at 20:53

Kosovo je Srbija a ja sam samo Zvezdin do groba…Niko Zvezdo nema to sto imas ti…..Ostalima samo ostaje da nas gledaju i da nam se dive…I jos nesto…..Nikakve pare ne mogu to kupiti,to se ne moze ni nauciti…jednostavno-SA TIM SE RADJA…Od rodjenja mooooog,nije proslo bez imena tvog,ni dan ni godina Zvezdo Crvena….

Reply
CZovac мар 5, 2012 at 20:39

Citam komentare pa ne znam sta da misli…
Aj jedno pitanje,
Da li bi pristali da niko ne dodje na Marakanu godinu dana, kao i da niko ne ide na gostujuce utakmice u istom periodu, a da Zvezdi otpisu 10 000 000e duga?
(Jeste nerealno, ali da li bi pristali?!?!)

Reply
Srdjan мар 5, 2012 at 21:42

Naravno da bih pristalo.Ako je to nacin da se pomogne voljenom klubu ne bih uopste razmisljao…Bitno je da se dug smanji i na kraju nestane… 🙂

Reply
CarMajstor мар 5, 2012 at 22:51

Pevao bih izvan tribina 🙂

Reply
Luka мар 5, 2012 at 23:22

mnogo je godinu dana 😀

Reply
Aleksandar мар 5, 2012 at 20:06

Mi samo njoj pevamo !!! Nasu ljubav ne mozete kupiti…

Reply
Luka мар 5, 2012 at 19:53

http://www.youtube.com/watch?v=mIs91bxivxw&feature=channel_video_title Kad smo već kod šala, može i ovo da prođe 🙂

Reply
igordelija мар 5, 2012 at 19:29

Ma samo moze nasoj braci olimpiakosu da pjevamo

Reply
opticus мар 5, 2012 at 19:14

Jutros istovaram kamion u okolini Sijene i magacioner ukapira da sam stranac koji radi u Ita. Pita odakle sam? Rekoh iz Srbije, kad mali polude… Stela Rosa, Marakana, Delije Sever, Kosovo e Serbia… Kaze da mu je san da dodje na Maru da gleda derbi… naravno sa Severa mada ima strah. Jbg tu se obrukah jer nisam imao sal koji stalno nosim u kamionu da mu poklobim jer me je odusevio. Ali bice prilike proci cu jos tuda ! Eto iako nas duze vreme nema u Evropi ipak nas prate. A Delije su inace jako poznate u Ita. Ne znam za ostale Evropske zemlje ali ovde nas postuju.

Reply
Hahaha мар 5, 2012 at 19:20

Mogu da me angazuju samo kada se svaka baba u Srbiji bude odrekla ratluka,i kada dede budu prestale da jedu pihtije

Reply
Lesinari мар 5, 2012 at 19:30

Ja bih voleo da se Delije udruze i da postanu braca sa Lesinarima,i voleo bih da Borac iz Banjaluke bude clan JSL !!!

Reply
Alex Krycek мар 5, 2012 at 20:47

Једнога дана…сви Срби у истој држави!

Reply
Vlada Tosic мар 5, 2012 at 22:08

Lesinari su pobratimi sa firmasima tako da to neces docekati…

Reply
delija мар 6, 2012 at 00:42

Srbina samo sloga spasava,sve srpske zemlje jedna drzava! 😉 Zvezdas Istocno Sarajevo..

Reply
milos 90 мар 5, 2012 at 19:04

bilo bi dojaja da pevaju u LS ono kao: UUUUUU,AAAAAA, BARSA!!!!!! BARCA OLE BARCA OLE BARCA OLE OLEEEEE ahahhahahahaha i ono baljkada zapale celu ALienzArenu!!! 😀 ahahahahhahaha ja bi crko od smeha a oni evo vam malo sice 7miliona i dosta 😀 ahahahahahahHAHA

Reply
Kile мар 5, 2012 at 18:48

HAHAHAH VIDI OVOG!

Reply
Saša мар 5, 2012 at 18:47

Уз два три појачања из редова навијача Ривер Плате унаприједили би и сегмент бацања конфета:)))

Reply
Era мар 5, 2012 at 18:49

Pozovu u finale LŠ Liverpulove navijače, one Argentince i nas 😀

Reply
Era мар 5, 2012 at 18:41

Zamislite zovu nas da pevamo u finalu Lige Šampione, a za uzvrat finansijski poboljsaju situciju kluba i direktno idemo u Ligu Evrope, bez kvalifikacija. A Delije na Alienz Areni pevaju himnu LŠ u našem stilu 😀 I onda podrzimo oba tima, npr. Barsa-Mancester. Barcelona le, Barcelona lee, Barsa lea le, Barsa le, Barsa le, Barsa le. UUUUU, AAAAAA, BARSAAA! Junajted OOOOOOOOOOO, Junajted OOOOOOOOOO. Hahaha, zamislite to 🙂

Reply
Milos мар 5, 2012 at 18:47

koliko je tebi dobro 🙂

Reply
dera мар 5, 2012 at 18:47

Ja imam samo ovo da kazem:
I da mi ponude, milione, bilione, ne boj se ti Zvezdo, ostacu kraj tebe!!!

Reply
Alen мар 5, 2012 at 18:51

Brate ti pevas na stadionu ili navijas? 🙂

Reply
MarkoFCRS мар 5, 2012 at 18:57

Ili još bolje da se nadmeću npr. Barsa i Mančester, pa koji više plati, taj nas ima u finalu 😀

Reply
Vlada Tosic мар 5, 2012 at 22:10

Pa necemo valjda svabama da pevamo ? Bolje za Vidaru, da se priseti 😀

Reply

Leave a Comment