Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Омладинци блистали после проласка

Омладинска селекција Црвене звезде славила је против Омоније резултатом 1:2, у оквиру реванш меча првог кола Лиге шампиона за младе. Наши бисери су погоцима Алексеја Вукичевића и Луке Стојсављевића потврдили пласман у наредну рунду, а стрелци за црвено-беле су изузетно задовољни након важне победе.

Веома сам задовољан како је комплетна екипа одиграла. Борили смо се, показали карактер и сасвим заслужено прошли у наредну рунду такмичења. Тамо нас чека тежак противник, али ми смо Црвена звезда и увек идемо на победу. Припремићемо се максимално добро и надамо се позитивном резултату. Пресрећан сам због поготка. Много ми значи за самопоуздање. Ипак, најважније је да смо као тим добро одиграли и победили – почео је Вукичевић.

Пред црвено-белима је и вечити дерби који је на програму у недељу, 9. октобра, а наши јуниори су изузетно мотивисани.

Пре путовања у Холандију нас очекује вечити дерби на нашем терену. Немамо много времена да се спремамо, али као што сам већ рекао – ми смо Црвена звезда. Значиће нам и што играмо на домаћем терену. Даћемо максимум и идемо по нову победу – рекао је Вукичевић.

Крилни нападач нашег тима – Лука Стојсављевић је предводио наш тим у двомечу против Омоније као стрелац у обе утакмице, а након битне победе на Кипру истакао је да су пред екипом нови изазови.

Утусци су феноменални. Екипа је одиграла заиста сјајно и у дефанзивном и у офанзивном смислу. Испунили смо све захтеве стручног штаба, а резултат је дошао као плод вредног рада. Пред нама су нови изазови и морамо добро да се припремимо. У кратком периоду нас чека вечити дерби, а потом и гостовање у Холандији. Срећан сам због голова, али ми је првенствено битан учинак екипе. Даћемо све од себе да наставимо са добрим резултатима – рекао је Стојсављевић.

Подсећамо, наши јуниори су у првој утакмици у Београду славили резултатом 1:0, поготком Луке Стојсављевића, а потом на Кипру победили са 1:2, те тако укупним резултатом 3:1 прошли у друго коло Лиге шампиона за младе. Наредни противник је АЗ Алкмар који је претходно био бољи од Шамрока укупним резултатом 6:1. Први меч је на програму 25. октобра у Холандији, а реванш у Београду заказан је за 2. новембар.

The post Иза југа Маракане – Омладинци блистали после проласка appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment