Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Милуновић: „Идемо корак по корак“

Лука Милуновић
Лука Милуновић

Лука Милуновић, који због административне грешке није могао да игра у премијерној утакмици против Спартака из Суботице, у разговору за Спортал је изјавио да му је криво што није одиграо  први званични меч у црвено белом дресу пред пуном „Мараканом“:

„Могао сам у суботу да дебитујем пред пуним стадионом, али се то није десило. Ипак се надам да ће бити још сличних прилика, односно да ће навијачи још долазити у толиком броју и да ћу и ја доживети такво искуство“, рекао је Милуновић и додао да пре полуфиналног меча са Партизаном у Купу у екипи размишљају пре свега о утакмицама које су следеће по распореду.

„Понекад разговарамо о мечевима са Партизаном јер се о томе већ прича у јавности, а и навијачи размишљају о томе. Међутим, до прве полуфиналне утакмице морамо да играмо и против Јавора, Смедерева и БСК-а из Борче. И свака од тих утакмица је важна. Надам се да ћемо се из Ивањице вратити са три бода, а онда следе Смедерево и БСК. Морамо да идемо корак по корак. „.

Повезане вести

4 comments

ChargerNS мар 7, 2012 at 18:18

Zahvaljujemo, čini se nedobronameran i bezobrazan.

Reply
ChargerNS мар 7, 2012 at 18:07

Administratori, brišite ove kopirane komentare. Ostavlja ih na svakoj vesti!

Reply
ChargerNS мар 7, 2012 at 17:51

Za ovog čoveka mi je žao što nije igrao. Čini mi se da ima mu-da i da bi njemu 41250 navijača prijalo za razliku od nekih.

Reply
delija86 мар 7, 2012 at 17:10

I bolje sto nisi debitovao pred punim stadionom,za neke je to bio kontraefekat!

Reply

Leave a Comment