Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРагби

Црвена звезда и Салфорд Ред Девилс потписали споразум о сарадњи

Рагби лига клуб Црвена звезда са поносом је представио ново, дугорочно, партнерство са Салфорд Ред Девилс РЛФЦ, уз подршку „Blocksport“.

Партнерство ће омогућити нашим младим рагбистима да свој пут развоја употпуне могућностима које пружа ово партнерство. Главни тренер резерви Салфорда, Стјуарт Вилкинсон већ има искуства са развојним путем српских играча кроз његов ангажман тренера националног тима Србије. Сирови таленат на Балкану је од посебног интереса за обе стране, а кроз ово партнерство напредоваће и репрезентација Србије која је тренутно на осмом месту светске ранг листе.

Непосредно пред потписивање овог споразума, Црвена звезда је освојила шесту узастопну титулу, а уз ово партнерство може још више да напредује.

Пол Кинг, генерални директор Салфорд Црвених Ђавола је изјавио:

– Задовољство нам је да објавимо партнерство са елитним српским клубом и глобалним брендом, Рагби лига клубом Црвена звезда из Београда. Захваљујемо се и колегама из „Blocksport“-а на помоћи у реализацији заједно са тимом Црвене звезде. Нашим партнерствима помажемо развоју трениранажног процеса, структуре клуба, размене играча и генерални развој нашег спорта. Са становишта препознатљивости бренда, ми желимо да преко нашег партнера пројектујемо наш клуб на шире глобално тржиште, што ће нам перспективи отворити и комерцијалне могућности, како за наш клуб, тако и за спорт у целини. Као и са партнерствима у Африци, наставићемо да улажемо време и ресурсе како би осигурали успех свих страна.

Колин Клејвег, извршни директор РЛК Црвена звезда је изјавио:

– Потписивање уговора са прогресивним и успешним суперлигашким клубом као што је Салфорд Ред Девилс је велико достигнуће за наш клуб и фантастичан начин да се припремимо за нове подухвате. По нашем мишљењу ово су сјајне вести и за наше фанове, који су са нестрпљењем учекивали да виде како ће наш клуб изаћи из пандемије. Чекали смо прави тренутак, прави клуб и праве људе и резулат је овај пројекат, који покрива широк угао развоја спортских клубова у модерном времену, посебно таргетирани развој кључних играча и играчица у јунирском погону у Србији. Развоју ће допринети и заједнички напор у маркетиншким областима и уговорима које оба клуба имају са „Blocksport“-ом, у областима разумевања и пласмана НФТ-јева и Фан токена чланству и фановима. Има још доста могућности у овом партнерству и радујемо се раду са Салфорд Ред Девилсима.

Самир Керик, ЦЕО „Blocksport“ је изјавио:

– Јако сам задовољан чињеницом да су наши партнери Салфорд Ред Девилси и Црвена звезда потписали клубско партнерствои да ће радити ближе на откривању талената у Србији и на Балкану, као и да ће довести неке од најбољих играча у Уједињено Краљевство где ће се играчи даље развијати. Познавајући визију оба челника клуба, немам сумње да ће ово допринети остваривању блокчејн и дигиталне агенде оба клуба у вези са побољшањем активности фанова и отварању нових токова прилива, не само са територије Србије и Уједињеног Краљевства, већ и глобално Црвена звезда је глобални бренд, а Салфорд Ред Девилс је један од најстаријих рагби клубова на свету, и прославља 150. рођендан следеће године. Немам сумње да ће производи попут НФТ-јева и спортске опреме, као и интеранционалне туре у азији и другим деловима света допринети остварењу заједничких циљева оба клуба. Ми у Блоцкспорту смо узбуђени да наша мрежа партнера почиње да доноси вредност изван наше блокчејн технологије и да целокупан екосистем (укључујући и „Web3 Endabled Fan Engagement App“, са пуном фукнционалости, од мисија за фанове, фан шопа, стриминга, продаје карата, а ускоро и НФТ утакмица, преко Фан Токена и НФТ-јева) који су оба клуба усвојила, чини их првим рагби клубовима који који су пригрлили пуну моћ блокчејна.

The post Црвена звезда и Салфорд Ред Девилс потписали споразум о сарадњи appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment