Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукомет

Звездиних 6 од 6 у Темерину

Рукометашице Црвене звезде остварили су и шесту победу из исто толико утакмица, тријумфом у Темерину над домаћом екипом 38:18 (24:9).

После победа у Сремској Митровици и над Напретком, црвено-беле су без проблема забележиле шести успех и остале једина непоражена екипа у Супер Б лиги. У Темерину није наступила Андреа Бонер, налази се са репрезентацијом Србије на припремама за Европско првенство, али су изабранице Весне Бојковић погодиле мрежу противника 38 пута.

Екипа Темерина је на старту меча водила три пута головима Ане Петровић, Вања Ђорђевић је узвраћала, а затим је уследила серија 5:0, у истом ритму су наставиле црвено-беле са две мини серије и једна велика од 7:0 за двоцифрено вођство 7:19. Како су играле током полувреме тако су и завршиле, серија 4:0 за 9:24.

Разлика је само расла у другом полувремену. Звезда је головима у серијама стигла до убедљиве победе, а тачку на меч ставила је са два гола Ива Андрић.

Кристина Цвијановић је са 8 голова предводила саиграчице, Вања Ђорђевић је постигла 7, Ива Андрић 5, док су Јана Момчиловић и Николина Видић постигле по 4.

Следе две утакмице на Бањици, а први наредни противник је Млади Радник.

ТЕМЕРИН – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 18:38 (9:24)
Темеринхала: Спортска хала. Гледалаца: 311. Судије: Војислав Црњански и Никодин Бубања (Бачка Паланка). Искључења: Темерин 8, Црвена звезда 12 минута. Седмерци: Темерин 6(3), Црвена звезда 5(4).

ТЕМЕРИН: Зец, Дринић 3, Ј.Васић, Петровић 6(1), Миковић 2, Кнежевић 2, Васиљевић, Микушак, Ловрић, Цвелф, Ђилас, Вуковић, Томановић 1, Четић, Весић, Радић 4(2). Тренер: Јован Рисовић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Нинковић, Милојевић, Момчиловић 4, Ђурковић 2(1), Ђорђевић 7(3), И.Крћа 1, Тасић 1, Цвијановић 8, А.Крћа, Кнежевић, Савић, Видић 4, Тамара Марковић 2, Тара Марковић 2, Кострешевић 2, Андрић 5. Тренер: Весна Бојковић

The post Звездиних 6 од 6 у Темерину appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment