Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновије

Војводина боља од Звезде на старту сезоне

У првом мечу у новој сезони, ватерполисткиње Црвене звезде поражене су на турниру Дунав лиге у Сентешу од екипе Војводине резултатом 13:8.

Егал борба се водила током првог полувремена, да би у наставку Војводина постепено сламала отпор Звезде, која је у овом мечу била без кубанске играчице, Сесилије Диаз Месе. На крају су Новосађанке, које су направиле минималне промене у саству у односу на претходну сезону, славиле резултатом 13:8.

Ана Мамоглу и Христина Илић су биле најефикасније у тиму Звезде са по три гола, док је Јована Радоњић, која је стигла из Таша 2000, додала два поготка.

Црвена звезда у другом колу, у суботу од 11:30, игра са мађарским БВСЦ-ом, док ће у трећем колу ривал бити Партизан, у недељу од 12 часова.

Војводина – Црвена звезда 13:8 (4:3, 2:1, 4:2, 3:2)
Војводина: Травар, Швец 2, Авдић 1, Бањац 1, Пантовић, Чорда, Спасојевић, Попов, Амилаева 3, Дамњановић 1, Камзаева 5, Моћан, Андрић, Жагар. Тренер: Слађана Дрезгић.

Црвена звезда: Лазић, Мамоглу 3, Радоњић 2, Гашић, И. Лујић, Корени, Илић 3, Ј. Лујић, Миленковић, Зелић, Тодоровски, Антанасијевић. Тренер: Драгана Ивковић.

The post Војводина боља од Звезде на старту сезоне appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment