Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Бајковић: „Једино је важно да Јавору дамо гол више“

Бобан Бајковић
Бобан Бајковић
Бобан Бајковић

Пред утакмицу 17. кола Јелен Суперлиге, коју Црвена звезда игра против Јавора у Ивањици, наш голман Бобан Бајковић изјавио је да је једино битно да екипа постигне гол више, не и колико ће лопти завршити у његовој мрежи.

„Само је важно да дамо гол више од Јавора, макар било и 5:4 као на припремном мечу у Турској са Кривбасом. До победе можемо једино уколико од првог до последњег минута „гинемо“ на терену. Видели смо против Спартака да није лако никога победити“, рекао је Бајко за „Журнал“ и прокоментарисао претходно гостовање у Ивањици.

Нека опет буде 2:0 за нас, последња два меча против Јавора решили смо тим резултатом. Ма, немам ништа против ни 1:0. Размишљамо једино о победи.“

Повезане вести

12 comments

IGOR UE мар 9, 2012 at 14:59

Po meni Bajkovoc je losiji golman od Kirovskog.Kriv je za primljeni gol protiv Radnickog u Beogradu i to u nadoknadi iz peterca pa jos i glavom a tu loptu je trebalo da on pokupi. Zatim ona cudna istrcavanja i primljeni golovi protiv partizana i Vojvodine.

Reply
bond мар 9, 2012 at 13:22

jaooo, kad ovako krene da njake, naci racunajte da gubimo…

Reply
CzvBoys мар 9, 2012 at 12:55

Samo Borhu na klupu i to je to. Bori se on i sve to ali nema on tu rutinu za napadača…nama ne trebaju ratnici vec momci koji znaju da igraju fudbal. Umesto njega Asamoa..Ožeg pa može i Milunović da odigra centarfora dok se Kasalica ne oporavi!

Reply
Dijabola мар 9, 2012 at 13:24

Borha ima kvalitet za centralnog napadaca, najvise zbog toga sto ume da primi i zadrzi loptu a takodje je i veoma spretan na malom prostoru i lako mu polazi za rukom da se vestim driblingom oslobodi cuvara i izgradi sam sebi sansu. Realizacija je u proslom mecu bila slaba ali doci ce i ona. Zaboravljate da je borha pored lazovica dao najvise golova na pripremama. Ako bih mu navodio neku manu to bi bila brzina i osecaj za utrcavanje u prazan prostor.
ps. Ako ste gledali sinoc man. utd. vs athletico bilbao , mogli ste videti koliko je znacajan cetnarfor sa tim kvalitetima, sa snagom i sposobnoscu da zadrzi i odlozi loptu. Naravno smesno je porediti Lorrente-a i Borivoja, ali ako se to uzme u kontekstu nase lige onda nije daleko od toga…
ps.2 Mozda i ja gresim, mozda ne popravi realizaciju i u narednih 10 kola, ali dajte bar malo strpljenja a ne posle prve tekme ,koju smo na kraju krajeva dobili, osuti drvlje i kamenje po coveku koji uvek daje maximum za nasu Crvenu Zvezdu!

Reply
Бане мар 9, 2012 at 14:07

Спретност на малом простору? Брзина? Осјећај за утрчавање у празан простор? Прве утакмице? Дефинитивно не мислимо на истог играча.

Reply
Dijabola мар 9, 2012 at 19:10

Sporije citaj.

Reply
Nesha мар 9, 2012 at 12:37

Bajko macka 😉

Reply
Dark мар 9, 2012 at 14:23

Oooo vidi ga! Reaktivirao se! 😀

Reply
gile мар 9, 2012 at 12:30

pored asamoe i kasalice nama igra spica cuveni igrac borha koji ne daje gol u vekuuuu…..

Reply
Dijabola мар 9, 2012 at 12:53

Znaci ne moze jedan post da prodje da se ne javi neki pametnjakovic sa ovakvim i slicnim izjavama.

Reply
Dusan81 мар 9, 2012 at 11:17

Samo ti brani svoj gol ! 🙂

Reply
realnost мар 9, 2012 at 12:11

Manje pričajte, više radite…

Reply

Leave a Comment