Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Кошарка, па онда и фудбал у хали „Александар Николић“

Екипа Црвене звезде мтс у среду се враћа у Београд, а већ у четвртак очекује је и утакмица 10.кола Евролиге са Макабијем.

Тај меч играће се од 17.30 часова у хали „Александар Николић“ а карте за ову утакмицу за коју влада велико интересовање већ су пуштене у продају по већ добро познатим ценама.

Четвртак је и дан када наша фудбалска репрезентација игра свој уводни меч на Светском првенству у Катару и то против селекције Бразила. Та утакмица је заказана за 20 часова.

Управо због те утакмице, КК Црвена звезда је променио термин одигравања своје утакмицеу четвртак, а за све који не желе да пропусте ни секунд фудбала и старт наших фудбалера у Катару.

Наш клуб припремио је још једно изненађење за четвртак! За све који желе да прате фудбал са трибина хале Александар Николић, КК Црвена звезда припремио је два велика видео бима који ће одмах по завршетку утакмице бити постављени испред трибине Ц и Д, и ВИП ложе и плаве ложе.

Осим великих видео бимова, клуб је у сарадњи са „Кафетеријом“ обезбедио и постављење пункта (између трибине Ц и Д) где ће сви који то желе моћи по повољним ценама да купе храну и освежење (кафе и безалкохолна пића)…

Карте за утакмицу Црвена звезда – Макаби продаваће се у на дан утакмице на благајнама хале Александар Николић од 11 часова.

Дођите да победимо Макаби, а онда да заједно бодримо наше фудбалере уз праву навијачку атмосферу!

The post Кошарка, па онда и фудбал у хали „Александар Николић“ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment