Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Пешић пред Цибону: „Очекујемо пуно навијача и спектакл“

У просторијама КК Црвена звезда на Малом Калемегдану данас је одржана конференција за медије пред утакмицу АБА Лиге против Цибоне. Новинарима се обратио Светислав Пешић, шеф стручног штаба нашег тима.

„Свака следећа утакмица нам је најважнија. Цибона је доста поправила игру, играју модерну кошарку, посебно од како је дошао Репеша који доста добро ради. Они уређују систем, имају три странца на три кључне позиције у тиму који су знатно напредовали од како је Репеша дошао. Центар им је можда и најбољи центар у лиги“, рекао је Пешић и наставио:

„Кажем да доста боље играју а побољшали су и игру у нападу. Ми желимо против таквих тимова да се доказујемо. Очекујемо пуно навијача и спектакл. Очекују нас три тешке утакмице и изазови у наредних седам дана, против, вероватно, три најбоље екипе у лиги, а међу којима је и дуг пут у Тел Авив. Зато кажем да морамо да се сконцентришемо на сваку утакмицу и размишљамо само о Цибони“, закључио је Пешић.

Додајмо на крају да су код Цибоне неизвесни Кус и Жижић, док код нас стандардно неће играти Радивојевић и Радетић. Карте се по цени од 200 и 300 динара пуштају у суботу од 13 сати, а упродаји ће бити до почетка утакмице.

Конференцији присуствовао: Андрија М.

Повезане вести

5 comments

..... мар 9, 2012 at 23:03

„Očekuju nas tri teške utakmice i izazovi u narednih sedam dana, protiv, verovatno, tri najbolje ekipe u ligi“- sa Cibonom ćemo da se koljemo, od makabija pucamo iako im ne treba i onda posle dugog puta Partizan koji će da nam se isprdi u facu kao i svaku utakmicu u prethodne 2-2 i po godine iako im ne treba…. Realnost je realnost, svaka čast na ovoj polusezoni ali to je bio naš maksimum i opet ništa od Evrope, jbg…. biće bolje, dobro je da postojimo uopšte…

Reply
Goran мар 10, 2012 at 01:51

Srediće to Čović za narednu sezonu jer ovu realno nije imao vremena.

Reply
dexa7 мар 9, 2012 at 20:42

A oce li igrati Vasic?

Reply
Андрија мар 9, 2012 at 22:11

Највероватније не.

Reply
APSOLUTNO мар 9, 2012 at 17:46

SvI i Pionir !!!

Reply

Leave a Comment