Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Највеће поверење Борјану и Катаију

Само један меч од укупно 30 колико је Црвена звезда одиграла ове јесени, пропустили су Милан Борјан и Александар Катаи, по чему су стекли звање незамењивих када је реч о нашем тиму.

Борјан је пропустио само утакмицу против Мачве у оквиру шеснаестине финала Купа Србије, а на голу га је заменио Зоран Поповић. На 29 мечева, Борјан је примио 23 гола, а на чак 14 утакмица успео је у потпуности да сачува мрежу свог тима. „Клин шитове“ је имао у двомечу са Пјуником, као и у Суперлигашким окршајима са – Колубаром (два пута), Радничким из Ниша, Радником, Вождовцем, Напретком, Младости ГАТ, Спартаком, Радничким 1923, Војводином, Младости и Чукаричким.

Катаи је, с обзиром на позицију на терену скупио мање минута од нашег капитена, али се једини уз њега чак 29 пута нашао у игри током јесени. Магико је на 29 мечева постигао 11 голова уз седам асистенција, и гледајући укупно те две категорије са Иванићем има збир 18, по чему су најбољи у нашем тиму. Током јесени, Катаи је провео 2041 минут на терену. Једини меч који је Катаи пропустио био је против Колубаре у Лазаревцу, а у том сусрету као и у оном на ком се Борјан није нашао на голу, Звезда је победила идентичним резултатом – 0:2.

НАЈВИШЕ УТАКМИЦА:

1. Милан Борјан, Александар Катаи – 29
2. Страхиња Ераковић, Александар Драговић, Гелор Канга – 27
3. Милан Родић, Кингс Кангва, Александар Пешић – 25

The post Највеће поверење Борјану и Катаију appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment